Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po osmi měsících příběh dvou hráčů se smrtí, doktorů Westa a Caina, pokračuje v Peru, kde právě končí svůj pobyt jako dobrovolní medici v občanské válce. Právě zde našli klíčový prvek pro experimenty s podstatou života a smrti. Následně se oba vrací zpět do Miskatonické nemocnice, kde je začne pronásledovat policie. Její zásah bude ale téměř minimální a doktoři West a Cain opět rozjedou své pokusy nejen se samotnými mrtvými, ale pustí se i do složitějších experimentů. V tomto díle jim bude svou brutální zvrhlostí konkurovat doktor Hill. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (103)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ze začátku sice trochu nemastné a neslané ale v druhé půlce už to je ten reanimátor na kterého jsme všichni zvyklí-zde navíc vkusně čerpající a citující farankenstenovu nevěstu...Poslední čtvrthodinka už je pak zběsilá přehlídka Westovského megalomanského rouhačství a hlášek ostrých jako nepoužitý skalpel..absurdita střídá absurditu, ta se doplňuje s odlehčeně úchylnou byzardností a dohromady to všechno vytváří velmi sympatickou kouli živých/mrtvých končetin a torz lidských a zvířecích těl..=Bláznivá zábava :D =70% ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Horory céčkového Briana Yuzny už mám dávno za sebou. Sice jsem na nich před mnoha lety začínal, ale právě to je člověk, který v některých lidech způsobil předsudky o tom, že horory jsou kraviny nedávající smysl k jejich sledování. Ano, připouštím, pokud se nehororový divák podívá na tento pitomý film s úchylnými doktory dělající pokusy na mrtvých, okamžitě ho přejde chuť podívat se na nějaký jiný. Právě devadesátá léta hororům vůbec nepřála a vznikaly nedívatelné slátaniny, tahle je jednou z nich. Kdo si dnes vzpomene na herce Jeffrey Combse v roli z jednoho doktorů. Sice byl poměrně přesvědčivý, ale opět to byla taková ta z nouze ctnost ho obsadit do podobného filmu, protože horor byl zkrátka v úpadkovém období a tenhle a jemu podobné filmy jen přispěly k jeho anihilaci. Kdyby tenhle horor alespoň byl nějak přesvědčivě děsivý, záživný nebo stylově "ujetý" z pohledu diváka, ale je to jen samoúčelná břečka bez dobrých speciálních efektů patřící do kategorie ryzího odpadu. Vlastně devadesátá léta minulého století byla z pohledu hororové tvorby celá odpadová. Tedy pro mě rozhodně, až na pár výjimek. 0% ()

Reklama

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Já nevím proč, ale u dvojky jsem se bavil více. Upřímně mi ale nepřijde, že dvojka je více komediální než jednička, ta mi upřímně v některých scénách přišla tedy více alá ¨Růžový Panter", jako třeba dlouhá scéna se srovnáním lehátek v márnici apod. Ale je pravda že tady ve výsledku byl humor více údernější a i kriminální linka mi prostě sedla. Takže všechny absurdní nápady jsem příjmal s otevřenou náručí a místy i hlasitým chechotem (scéná s netopýřím zkřížením je top strop). Takže jo, jako béčková legrace to funguje skvěle a asi si v lepší náladě zkouknu znovu jedničku. Jo a režie je opět skvělá, miluji ty atmosferické pasáže na hřbitově či celkové nasvícení scén apod. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zde variace na frankensteina dostoupila větší jasnosti, což ale nijak neubírá na kvalitě. Postupné skládání ženského těla je docela záživné. Zpět jsou takřka všichni z prvního dílu, včetně dr. Hilla. Film svou kvalitou, dějem a provedením za předchozím snímkem nijak nezaostává, tu jednu hvězdičku ubírám jen za komediální pokusy - chodící prsty s okem, spojená ruka s nohou (škrtí a kope najednou) a okřídlená hlava dr. Hilla. Podobné věci tenhle film nemá vůbec zapotřebí. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nevěsta Re-Animatora sice už nedosahuje takových kvalit jako první díl, ale stále je to výborná, brutální a vtipná jízda plná krve a vnitřností. Jeffry Combs se vrací jako zvrácený a zřejmě nesmrtelný Herbert West, který se pro své pokusy nebojí spáchat kdejaký zločin. Scéna, kde se West rozpráví nad jednotlivými částmi složeného těla, jako by to bylo umělecké dílo, je přímo velkolepá. Skvělé pokračování. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)
  • Když jde v jedné scéně slyšet hluk z laboratoře, Dr.West řekne, že zvuk nejspíše dělají krysy ve zdi ("probably rats in the wall"). Jedna se o narážku na povídku H.P.Lovecrafta, "Rats In The Wall". (Pumiiix)

Reklama

Reklama