Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láska se na věk nebo na místo neohlíží. Nikdy nevíme, kdy a kde nás potká. Můžeme se zamilovat ve školce, v důchodu, na ulici, v parku. Kdykoliv a kdekoliv. Josef (Boleslav Polívka) se těší, že si po odchodu do penze konečně splní svůj dávný sen a stane se pouličním klaunem. Svým šarmem okouzlí i ráznou Marušku (Eliška Balzerová), majitelku pojízdné kavárny. Jako by se ti dva hledali celý život. Ale není na osudovou lásku přece jen trochu pozdě? Navíc se k Josefovi do vily právě stěhuje jeho dcera Anička (Jana Pidrmanová) i s pětiletým Honzíkem. Domnívá se, že s chlapy definitivně skončila, ale setkání s dávnou láskou Pavlem (Matouš Ruml), ji zasáhne u srdce. K Honzíkovi do školky nastupuje nová holčička Evička. Honzík poprvé zažívá pocity spojené s láskou, úplně se v nich neorientuje a tak sbírá rady od maminky, dědečka Josefa nebo sympatického strejdy Karla (Vladimír Polívka). I toho potká ve školce láska, když se zamiluje do Honzíkovy paní učitelky Elišky (Kristína Svarinská). A aby toho sbližování nebylo málo, Karlův basset Váleček si velmi rozumí s Eliščinou bassetkou Šalinou. Láska přináší do životů našich hrdinů naději a krásu, ale i komplikace a překážky, které budou muset s úsměvem a dobrou vůlí překonat. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (161)

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Tento film je jako pít Meltu. Není to špatné, ale hluboký zážitek (umělecký či gastronomický) z toho taky mít nebudete. Přehlídka usměvavých krásných sympatických lidí (s výjimkou kostnaté Pidrmanové a Taclíka, jako vždy hrajícího sám sebe), kteří mají každý jednu charakterovou vlastnost. To, že se dozvíme, kdo připravil Pidrmanovou o panenství, ale nevíme nic o tom, kým ona je (rozuměj: profese, vzdělání, zájmy, koníčky) ani jaká je, považuju za scénáristickou zkratku hraničící s neschopností. Bolek Polívka je vdovec, který nemá doma jedinou fotku se svou zesnulou ženou. Všechny postavy chodí pořád ve stejném oblečení (a když si toho všimnu já, který si obecně nevšímám toho, co má kdo na sobě, znamená, že už to bylo opravdu do očí bijící). Pětiletý Honzík hláškuje vtipy, za které by se styděl i Troška v Kameňáku (semínka od melounu!), a tvůrci spoléhají na to, že stokrát slyšené bude z úst dítěte roztomilé. Ačkoliv nejsem milovník psů a ačkoliv považuju basseta za jednu z nejošklivějších ras, tak vlastně dvojice psů podala nejlepší herecký výkon. P.S.: Ačkoliv jsem odpůrce přístupu "homosexuála má hrát homosexuál", opravdu nemáme nějakého herce na vozíku? Vladimír Polívka s namakanýma nohama, kterýma přitom nemůže pohnout, nepůsobí příliš věrohodně. ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor spoilery! Bezkonfliktní, vysvícená žumpa plná nechutně předvídatelných situací s 99procentní absencí reality. Ve 20.minutě už perfektně víte, kdo s kým zasune. Samozřejmě, aby to nebylo úplně bez mráčku, tak tam vhodíme dva totální debili jako protipóly srdíčkových lidiček. První uráží postižené (mimochodem tohle sem fakt pět minut dopředu přesně trefil!), k tomu podvádí nejsladčí porno úču ze slovače a druhej je nechutně obtloustlej opilec a žrout nezdravých utopenců, kterýmu pořád zdrhá pes s pěticentimetrovejma nožičkama. Další je figurka s plným nádobím, soused přes třicet je podivnej stalker, kterej vám neustále leze na zahradu a škemrá o svoji šanci znovu si šoupnout se sousedkou, která zrovínka přišla o manžela a smrdí tím přes plot a k tomu si důchodci v posteli povídaj o tom, jestli se ještě trefí tvl uff. :D Nejlíp na tom vyšel kluk s krémem na opalování pro dědu, kdyby se náhodou nechal předčasně zkrematórovat..chjo fakt českej komediální bizár. 15% za pšouky pro kluka. PS: to byla poslední kapka, kupuju hvězdářskej dalekohled a jdu koukat na noční oblohu, kometa C/2022 E3 ZTF se pomalu blíží ;) ()

Reklama

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

Já vím, že tahle komedie o tom, že láska květe doslova doslova v každém věku (a to nejen u lidí ale i u psů), je veskrze "sluníčková". Tj. že od ní není možné čekat nic víc než příjemné odreagování (při němž si lze užít přinejmenším humor a vtip roztomilého čtyřletého klučiny) a v závěru totální happyend. Ale v rámci daného žánru mě moc výhrad nenapadá. Velké umění to není, ale někdy i takovýto film umí potěšit. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Především díky fajnovému hereckému obsazení, dvěma párům výmluvných psích očí, nenásilnému humoru a pohodové hudbě jsem se u téhle milé romantické komedie opravdu příjemně odreagovala i pobavila. Taky proto mi skoro vůbec nevadilo, že se příběh dal relativně snadno odhadnout hned v úvodních minutách filmu. (70%) ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Toto bolo taká feel-good nálož, až mi z toho začínalo byť nevoľno. Všetkých šesť a pol herca prednášalo neprirodzené myšlienky a frázy, ktoré nepasovali do úst hlavne deťom. Asi si niekto v tom postcovidovom období potreboval vysnívať takýto preslnený bezkonfliktný a bezbariérový svet, ale bežný divák asi nie. –––– To, že jsem se zamiloval do chlapa, ze mě přeci nedělá horšího tátu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Karel (Vladimír Polívka) používá vozík ORTOSERVIS AS 01. Nicméně tento vozík by vozíčkář jeho postižení asi nepoužil (je to vozík pro začátečníky). Také z podsedáku, který používá, by měl nejspíše dekubity (prosezeniny). (bandolier.wz)
  • „Srdce na dlani je příjemný a chytrý film s humorem. V životě mnohých je radosti málo a tato komedie pěstuje úsměv a inteligentní legraci,“ řekl o filmu Bolek Polívka. (SONY_)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama