Reklama

Reklama

VOD (1)

Roztleskávačky si vyberou slabší chvilku a jedna z nich skončí na dvacet let v kómatu. Když se pak probere, chce si splnit sen a stát se královnou plesu. V sedmatřiceti. (Netflix)

Videa (20)

Trailer

Recenze (116)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson poslední dobou moc netočila, ale vydala se na cestu zdravého životního stylu. Zhubla půl člověka a ukázala se po nějaké době v této komedii. V komedii, která asi i záměrně ukazuje na to, jak teď vypadá. Ten film má ale štěstí, že je navíc docela vtipný, takže za mě fajn odpočinková záležitost. ()

TheEvilTwin odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by si řekl, že komedie s Rebel Wilson bude vtipná. Hmm, hupsík dupsík. Naprosto katastrofální hovadina, která působí jak béčko z disney channelu a dehonestuje celý komediální žánr. Nezasmál jsem se snad ani jednou, ani jednou se nedostavila žádná hláška, vtipná situace, nic. Postavy jsou nudné a bez charakterů a příběh, o tom nelze ani mluvit. Odpad. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Tento námet mal ďaleko väčší komediálny potenciál, než nám ukázali tvorcovia tohto filmu. A nie je to len o tom, že by humor nefungoval, on sa oňho ako keby ani nikto veľmi nesnažil. Potenciálna zlatá baňa zábavy v podobe adaptovania sa na nové pomery po dvadsiatich rokoch v kóme, bola úplne zabitá. Ešte aj inokedy spoľahlivá istota nekorektného humoru Rebel Wilson tu pôsobí ako tieň samej seba (a tým nemyslím to, že zhodila asi polovicu svojej hmotnosti). Scenár bol skrátka strašne konzervatívny, bál sa vystrčiť rožky a potom vzniklo takéto nič bez chuti. 4+/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson je sice poloviční, ale pořád je to ona i se svým (mnohdy zbytečně) vulgárním humore. Senior Year celkem zapadá do její filmografie a docela mě mrzí, že tvůrci nedokázali vytřískat víc ze situace kdy se frajerka probudí po dvaceti letech do prakticky jiného světa než znala. Je tu pár náznaků a je z toho cítiti jistá nostalgie po době minulé, ale je toho málo. Přišlo mi navíc, že Senior Year moc neví co by chtěl říct, protože v jednu chvíli prostřednictvím postavy RW vzpomíná na to co bylo a ukazuje, že dnešní doba je prakticky ve všem úplně na hovno, aby se ale následně přetransformoval v klasickou moralitku schovanou za humor. Ačkoliv sem se nenudil a nejednou sem se slušně zasmál, tak potenciál tu byl rozhodně větší. Zůstal ale nevyužit...60% ()

Azurose 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že si film zaslouží takový dis, jaký dostává. Řekl bych, že mu spousta lidí neporozuměla, protože je v něm spoustu narážek a slovních obratů, které používá hlavně dnešní mladá generace. Mně se film ohromně líbil a smál jsem se celou dobu. Není to žádný úctyhodný biják, ale na večer je prostě super. Cením si odvahy tvůrců ve velkém rozměru ztvárnit proudy, které dnešní dobou hýbou, především přes postavu Bri. Doufám, že si mnoho lidí (a Američanů především) uvědomilo, že to fakt z pohledu ven vypadá celé fakt cynicky. Rebel jako vždy nezklamala a vlastně jsem z celého filmu mile potěšen. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom meste Atlanta. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama