Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mocná korporace se snaží koupit celou čtvrť a přestavět ji se značným ziskem. Joe Santo (Arnold Schwarzenegger) je majitelem malé posilovny nazvané Olympic, kde se připravuje na brzké kulturistické klání Mr. Universum a o prodeji nechce ani slyšet. Craig Blake (Jeff Bridges) je najat, aby ho přesvědčil k prodeji, ale brzy začne mít místní lidi rád a zamiluje se i do Joeovy přítelkyně Mary Farnsworth (Sally Field). Ale korporace se tak lehce nevzdává.
Arnold Schwarzenegger dostal za tuto roli Zlatý Glóbus za nejlepší herecký filmový debut roku. (monolog)

(více)

Recenze (64)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

No jo začátky jsou těžký včetně Arnieho :-),ale není to zase tak špatné jak by někdo mohl čekat,jen mi střih filmů přišel někdy nelogický a působilo to,jakoby některé scény chyběly nebo na sebe nenavazovaly,ale příběh o tom,že ti dole se postaví proti těm nahoře nikdy neurazí proto za mě 65 % a tři hvězdy. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Hodně bizardní zážitek vidět v jednom filmu Arnolda S., kterak pumpuje železo a ještě k tomu hraje na housle! Opravdu velmi zvláštní, Arnold jako kulturista intelektuál a vedle něj ještě Jeff B. a Robert "Freddy Krůgr" E. Jako třešnička ještě Sally F., na tomto vcelku prapodivném bizarním a hodně za hair přitaženém dortu. ()

Reklama

Pecival 

všechny recenze uživatele

Pohled na civilního Arnolda musí potěšit každého fandu, Bridges je tu sice docela otravný, stejně jako Sally (ale ta má aspoň moc hezký nohy). Jinak jsem ale film s tak kouzelně redardovaným scénářejm dlouho neviděl a musel jsem se chlámat od začátku do konce. Zvlášť od momentu, kdy Thor přetáhne placenou štetku, zatímco jeho poskok dáva druhé přikurtované štětce masáž to je totální pekličko, kulturisti běhaj v trenkách po ulicích.... Kromě toho hraje Arnold na housle, posiluje v kostýmu Batmana a chválí Bridgesovi broušený sklo .... fantasie. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Koukat jen kvuli Arnoldovi. Stay Hungry nema moc co jineho nabidnout. Pribeh je hloupy a nudny, Jeff Bridges se snazi, ale nema moc co hrat, ostatni postavy jsou matne a nezajimave. A co je nejhorsi tak saotny bodybuilding tu je uplne zbytecne. Stejny film se mohl zabyvat jakymkoli jinym sportem/konickem. Koukatelne jen pro die hard fanousky Arnolda. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

V životě bych si nepomyslel, že dokážu dát jednu hvězdu za film, ve kterém hraje, byť jen vedlejší roli Arnold. Nemožné se stává skutečností. Zůstaň hladový je všehochuť neubírající se vůbec, ale vůbec žádným směrem. Přijde mi, že J.Bridges ač v hlavní roli, je zde opravdu jen do počtu. Kdy mi srdce na chvíli zaplesalo bylo v momentě, kdy na řadu přišly trénink Arnieho a záběry z Mr.Olympia. Za to také právem * Dobrý komentář: dobytek .-) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (9)

  • Na konci filmu Joe (Arnold) porazí Kena Wallera, ktorý bol niekedy jeho sparing-partnerom. (Dzusta)
  • Podmínka režiséra byla, aby Schwarzenneger pro roli zhubl 15 kg. Arnold si poté uvědomil, že s takovou váhou už nemůže myslet na vítězství v kulturistice. Roli však přesto přijal, protože ve sportu dosáhl všeho, čeho dosáhnout mohl, a jeho další metou byl jednoznačně film. Po dokončení snímku se však přesto ke kulturistice vrátil. (sator)

Reklama

Reklama