Reklama

Reklama

Ostrov

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Richard (Jiří Langmajer) a Alice (Jana Plodková) se na exotické dovolené pohádají, protože Richard se chce nechat rozvést. Rozhodnou se, že odletí předčasně domů, ale jejich malý letoun ztroskotá na opuštěném ostrově, Richard a Alice jsou tak nuceni společně čekat na záchranu. Osamělí trosečníci se na tropickém ostrůvku musí postarat nejen o svou záchranu a přežití, ale také začít znovu spolupracovat a hledat k sobě cestu zpátky. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (290)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dvaja manželia, obaja na facku svojím správaním, po dvadsiatich rokoch už spolu nevedia existovať. Cestou domov z dovolenky s nimi jebne lietadlo. Namiesto pokusu o záchranu sa stále hádajú. Niekde po polke pobytu na ostrove sa síce hádať prestanú ,ale nebol by to český film, keby tam nespravili nejaký zvrat. Prostredie je síce fajn, ale je to jedna pláž, voda a kúsok džungle, čiže pozerať to v sychravom jesennom počasí super, no nič viac. Snáď si aspoň všetci užili natáčanie a poriadne sa vydovolenkovali. 2 z 5 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Dost tomu chybělo, větší tempo, větší náboj, víc vtipu, ale přesto to je po SAKRA dlouhé době konečně český film, který vypadá jako film a zasazením děje vybočuje z naší vidlákovské stereotypní šedi. Škoda, že příběh nebyl lepší (hravě to šlo sestříhat do poloviční stopáže), protože Langmajer a Plodková jsou super. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to horší. Místy to mělo katastrofalní dialogy. Jinak to bylo docela OK. Kupodivu to bylo silnější ve vážnější a survival note a to tak že o hodně. Možná by to mohl být signál pro tvůrce vykašlat se na rozverné komedie... Co bych pochválil je krásná výprava a vizual v reálných kulisách. A asi nejlepší část filmu ke hudba. Taková 5/10 se ctí ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

No, žádný velký zázrak to není, na druhou stranu ani průšvih, zajímavá lokalita i námět - rozhádaní manželé uvíznou na malém ostrůvku - k tomu Jiří Langmajer a Jana Plodková, kterým to spolu funguje dobře a nejzábavnější jsou, když jsou spolu tzv. na kordy.. Příběh je samozřejmě předvídatelný, ale v rámci žánru oddechovka hodnotím v podstatě kladně, ode mne slušné tři hvězdy.. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Nie je to ani vtipné, ani napínavé, ale hlavne tomuto Robinsonovskému čakaniu na záchranu chýba logika - opustený ostrov bol zázračný, vždy v príhodnej chvíli vyplavoval ďalšie a ďalšie poklady pre prežitie dvoch stroskotancov. Film je postavený na dvoch hercoch a ich vzťahových dialógoch a krásnom thajskom zálive. Usudzujem, že vďaka tomu si filmový štáb natáčanie užíval. A to je asi tak celý prínos do kinematografie. Hlavné postavy síce svoje úlohy zvládli, ale nakoniec pre mňa len ďalšia rýchlo zabudnuteľná nuda. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (13)

  • Letadlo, se kterým hlavní postavy havarují, je Antonov AN-2 registrace OK-HFL z letiště Mladá Boleslav, kde se celá scéna také natáčela. (pocket22)
  • Rudolf Havlík vydal po uvedení filmu v kinech knižně beletrizovanou verzi scénáře. (JT19)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama