Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesorovi Philipu Brainardovi pomáhá v domácnosti jeden z jeho četných vynálezů, živý létající robotek ženského pohlaví Weebo. Večer si má Philip brát Saru Reynoldsovou, prezidentku univerzity. Ve své roztržitosti už dvakrát na obřad zapomněl. Zamilovaná Weebo, která funguje také i jako elektronický záznamník, mu to záměrně nepřipomene, a tak Sara čeká u oltáře opět marně. Zájem o ni má Wilson Croft, Philipův kolega, který mu ukradl už několik vynálezů. Teď chce využít Sařina zklamání a chce mu přebrat nevěstu. Philip vynalezne zelenou hmotu, která ožije a má schopnost donekonečna zvyšovat vloženou energii, a dá jí jméno Flubber. Díky tomuto vynálezu se potrhlému vědci podaří vyřešit finanční problémy univerzity, odrovnat soka v lásce a posléze i získat zpět zklamanou snoubenku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

tron 

všechny recenze uživatele

To boli časy, 90. roky! Dnes sa mnohé štúdiové rozhodnutia javia neuveriteľné, ale naozaj to bola doba, kedy bol Robin Williams za jednu z najväčších hviezd Hollywoodu a tak nebolo nič čudné na tom, investovať brutálnych 80 miliónov (!) do komédie, v ktorej blbne s CGI želé. Flubber stojí iba na roztržitom Williamsovi a efektoch, ale vôbec to nevadí. Pekná a príjemná rodinná komédia s extrémne neoriginálnym scenárom, pri ktorého písaní sa nikto snáď ani len symbolicky nesnažil o to, byť originálny. Čo zarazí, ak vezmeme do úvahy, že autorom scenára je legendárny John Hughes. Hoc by sa mohlo zdať, že to bol ukážkový trhák, i vzhľadom na masívny rozpočet tých celosvetových 177 nie je až taký zázrak. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebyla infantilní komedie pro děti s infantilníma záparákama, tak to bylo super.. I tak se mi to celkem líbilo, hlavně ten basket a taky, že menší roli hrál Wil Wheaton (který byl sice na studenta střední školy trochu starý, ale co už). Efekty taky docela ušly a Phillip používá elektrickou koloběžku na solární pohon, no není to předpověď dnů budoucích? Jinak celkem oddechovka, ale to sci-fi, ne fantasy :-)...60% ()

Reklama

prostoreka 

všechny recenze uživatele

Film môjho detstva, ktorý som mala nahraný ešte na VHS a na ktorý som zízala tak často, až VHS ostala opotrebovaná. Po XY rokoch som sa k nemu pred časom aj s kamarátkou vrátila a vôbec nič sa nezmenilo. Smiala som sa jak udretá. A Robina mám rada. Aj komédie podobné týmto, pri ktorých si človek oddýchne a nechýba mu ťažké zamýšľanie sa nad dejom. ()

Alister

všechny recenze uživatele

Je to skvělý film pro děti, a nikdo jiný než děti by jej také neměl hodnotit a myslet to zcela vážně, neboť s věkem jsme se evidentně stali vůči podobným filmům poněkud topornými, což ale není důvod abychom je zatracovali. Chtít od Flubbera hloubku znamená nenacházet jí v sobě samém. Je mi líto trapných komentářů od lidí, kteří -- jak jsem vyčetl z jejich jiných komentářů na csfd -- jsou schopni velmi senzibilně reflektovat vážná "dospělá" dramata, ale zdá se, že o to více jim unikají záležitosti jiné. Bohužel .) ()

Ondra111 

všechny recenze uživatele

Pro mě srdcová záležitost. Naivně infantilní filmy mi obecně vadí, ale tady je to tak krásně citlivě poddané, a všichni herci jimž vévodí Robin jsou tak sympatičtí, navíc, svou roli hraje asi fakt, že když jsem film viděl poprvé tak mi bylo asi osm let, takže si pořád dobře pamatuji mé nadšení z flubbera samotného. Ale i po těch letech, pořád se velmi dobře bavím, film je navíc invenčnější než byste mysleli, přenosná superobsáhlá video databáze poletujícího robota nápadně evokuje fenomén youtube.......Ano, ano...80% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Efekty boli vytvorené prevažne firmami ILM a Hammerhead Studios. (Mihail123)
  • Mená zlodejov, ktorý robia pre Hoenickera, sú Smith a Wesson, odkaz na veľkú americkú spoločnosť Smith & Wesson vyrábajúcu zbrane. (Mihail123)

Reklama

Reklama