Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na smrtelné posteli přinutí matka svého syna, aby jí slíbil, že se nikdy neožení, což v něm zanechá mentální blok ve vztahu k závazkům vůči jeho přítelkyni. Nakonec se rozhodnou vzít se v Las Vegas, avšak mocný gambler se postará o to, aby muž prohrál 65 tisíc dolarů v pokeru. Nabídne mu, aby dluh splatil víkendem s jeho přítelkyní. Najednou se muž stává chorobně žárlivým a sleduje svoji snoubenku a jejího bohatého společníka, avšak upadá do léček, jak se jej gambler snaží zbavit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je takovej ten druh filmu, kterej kdyz neuvidite, tak se nic nestane, ale zaroven se na nej kouka uplne v pohode. Je to takova jednoduchoucka komedie s par vtipnejma scenama a zajimavym pribehem. Nicolas Cage je tady docela dobrej, zato Jessica tu je spis proto, ze je sexy a dobre se na ni diva. Trosku me mrzelo, ze se nakonec z Jamese Caana nevyklubal nejakej vychcanej podvodnik. A taky se tu objevi v maly roli kung-fu Pat Morita. Peknej prumer. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hloupoučká romantická komedie svůj potenciálně neotřelý námět využila jen ke střelenému bláznivému třeštění (NC se už tehdá pěkně vyřádil), nijak zvlášť vtipnému. Při bližším pohledu se všichni samozřejmě chovali značně pitomě, což mělo být součástí (pokerové, resp. pomrkávajícně "noirové") hry, avšak nedařilo se. Mladé SJP to tu ale opravdu slušelo. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt nechápu. Kde jaká blbost zde má přes 60 %, ale tato vynikající komedie jen 52 %? No to mě fakt hlava nebere… No nic, radši zde napíšu, že se mi to hodně líbilo, pochválím Cage a Parker (která mi konečně připadala jako ženská!) a nesmím zapomenout na scény s Elvisy v letadle! Za mně plný počet taky proto, že je to fakt brutálně podceněno! ()

Bilky 

všechny recenze uživatele

Komedia+Thriller??? Ako? Kde? No tu urcite ani nahodou! Mozno romantika s prvkami akcie ale urcite nie vtipna! Este k tomu toporne herectvo hlavnyx hrdinov a sablonovity scenar tahaju tuto nudu este nizsie. Jediny slusny vykon podava James CAAN a telo S.J.PARKER ;) Podobny namet aj ked trosku z inej strany ponuka aj NESLUSNY NAVRH a aj ked o hviezdicku vyssie tiez ziadna slava ale kopec nudy... ()

Yambo 

všechny recenze uživatele

Na konkurečních televizích běžela ordinace v růžovém čemsi nebo trapnoty a něco jsem potřeboval mít puštěný u vaření. Tak z tohohle pohledu to naprosto vyhovovalo. A to i přesto že se sešli dva herci které nemám rád. No jednu hvězdu přidám za Jamese Caana a lehce komediální mafiánskej nádech jeho poskoků ve stylu Přeber si to. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Las Vegas v Nevadě, v Culver City v Kalifornii a Kauai na Hawaii. (rafix)

Reklama

Reklama