Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Metthewa Perryho jsem si sice jako tvrďáka nedovedl představit, ale kupodivu mu tahle role docela sedla a zhostil se ji s potřebnou dávkou odlehčení, tak abychom mu ji věřili. Škoda, že v počátku vcelku dobře rozjetá komedie někde v půlce pomalu začne ztrácet, aby v závěru upadla do všednosti a vymetla z kouta všechny myslitelné klišé. 60 % ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marcus Miller: 1. Late Night ,2. Hit 'Em Up Style (Oops!) ,3. Way Down Texas Way ,4. You Can't Beat Jesus Christ ,5. Love Is a Christmas Rose ,6. Hijo de King Kong (Son of Kong) ,7. Cowboy ,8. The Way of the World ,9. Christmas Time Is Here ,10. American Woman ,11. Jingle Bells ,12. Living Proof ,13. Do It Till You're Satisfied ()

Reklama

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, s velice příjemným Matthew Perrym. Zápletka je zábavná a po celý film se nemáte důvod nudit. Občas se vyskytne nějaká ta nelogičnost, z čehož vyplívá, že se nejedná o příliš inteligentní scénář. Ale pokud chcete na chvíli vypnout, nemáte chuť poznávat nepoznané, film vás neurazí. slabší 3* - 50% ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný film, kde hrá pôvabná Liz Hurley (ona je tak sexy) a tiež Matthew Perry (perfektne sa zhostil úlohy priebojného kuriéra).Skvelé bolo taktiež obsadenie Cedrica the Entertainera. Najviac sa mi páčila scéna v oddelení batožín, neviem síce prečo... Tento film sa dá považovať za komédiu pre spríjemnenie večerov s rodinou 83% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zábavná komedie kolísající mezi trapností, nudou a sem tam vtípkem nebo vtipnou hláškou Perryho. Nápad sice není špatný, zpracování je však fádní, plné klišé, herecké rutiny a nesmyslných zvratů, ke kterým dojde navzdory logice příběhu a jen proto, aby tvůrci příběh téměř násilím dotlačili do cíle, který si vytyčili jako jediný možný. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)
  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)

Reklama

Reklama