Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (210)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Nebojte sa, ak náhodou nenájdete najväčšieho úchylného psychopata na zoznamke, nájdete ho v potravinách. A ak by vám náhodou zožral nohu alebo riť, stále sa s ním môžete zosobášiť. Ešte vás aj nakŕmi fajnovou fašírkou, prípadne celým jedálnym lístkom ľudských delikates. Potom si s vami ešte zatancuje retardovaný tanček v kuchyni a pošle vás naspäť do gýčovej kobky. Ak si takto predstavujete ideálne rande, tak, nebojte sa, je to možné. Ja som sa na filme zabavila, občas sa to tiahlo, ale inak fajn. Odporúčam pozerať so stejkom na tanieri. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

adam mckay v pozici producenta další VOD žbrndy snad nikoho nepřekvapí. tenhle film se hrozně snaží být american psycho, ale ve skutečnosti je na úrovni realističtějších 50 odstínů šedi. pan seboš předvedl (spíš než dechberoucí) do-zdi-hlavou-mlátící výkon. někomu asi zkrátka víc sekne role edgy sidekicka avengerů, než wannabe hannibal cosplayera. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tohle mi hodně sedlo a krásně se mi to trefilo do nálady. Mám rád, když mě film překvapí, klame tělem nebo nabídne, něco trochu jiného. A tohle mi dal tento film. Režisérka Mimi Cave odvedla parádní práci a byla radost sledovat to, co mi naservírovala. Cave přináší hodně sebevědomý film, který si je moc dobře vědom toho, čím ve výsledku je. Mnozí v tom uvidí realistický pohled na randění v době randících aplikací, někdo v tom uvidí černou komedie plnou absurdního humoru a přepálených hlášek, a pro mnohé to bude nechutný horor. Já si užil od každého trochu. Se vším dobrým a špatným. Film má krásnou vizuální stránku a moc hezky se na něj kouká. Líbilo se mi jakým způsobem funguje střih, a taky kamera od Pawla Pogorzelskiho, která střídá netypické úhly a zajímavým způsobem se pohybuje. Určitě bych rád vyzdvihnul soundtrack, protože je správně přepálený a pomáhá dotvářet atmosféru. A pak tu je ústřední dvojice. Sebastian Stan si celý film ukradl pro sebe. Stan je v této roli ďábelský a je na něm vidět, že se skvěle baví, přehrává a jde do každé scény na plno, že je radost ho sledovat. Daisy Edgar-Jones nemá, tak vděčnou roli, ale i ona předvede několik skvěle zahraných scén. Osobně jsem si film dost užil, a neměl jsem potřebu řešit logické lapsy a nebo jiné nedostatky. Fresh je povedený a zábavný film, u kterého se vyplatí moc neočekávat a nevědět. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Kulinářská romantika k MDŽ. Sebastian Stan tančí kuchyní a naklepává maso k večeři... Milý randící základ utnou stylové úvodní titulky a přenastaví hru na nezvyklé pojetí obchodu s bílým masem. Daisy Edgar-Jones bude muset skousnout pár věcí jestli chce aby nově navázaný vztah přežil(a). Pěkná hudba, stylový vizuál, navíc skvělé vtipy o jídle. Konec je malinko předvídatelný, ale výslednou chuť to nezkazí. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Film Fresh se krásně usadil na zdejších 70 procentech, jelikož určitě nebudu jediný, kdo se dostal do těžkého rozkolu mezi 3. a 4. hvězdou. Ovšem kvůli tomu, že na Disney podobných filmů během roku moc nepřibyde, jdu cestou schůdnější. Přeci jen Daisy Edgar-Jones aka Dakotu Johnson 2.0 chci teď pořádně vídat. [viděno na Disney+ 10.9.2022] ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama