Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

gurmanik 

všechny recenze uživatele

Kravina, ale pro ty já mám slabost a navíc můj oblíbený Jackie Chan = film, který byl prostě super. Zasmál jsem se, zaujal mě námět a mít tak ten oblek!!! Nádhera, bavil jsem se a víc od filmů s Jackiem Chanem očekávat nemůžete. Pokud si chcete sednout, hodit nohy nahoru a nechat se unášet absurditou tohoto filmu, je to správná volba :) 80% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney, Christophe Beck: 1. Jimmy's Tux ,2. The Skateboard Chase ,3. The Mad Bike Messenger ,4. The Jimmy's Dream ,5. The Tuxedo main title ,6. The First Mission ,7. The Swallow the Queen ,8. The Demolition ,9. The Putting On Tux ,10. The Demolition Program ,11. The Rope Fight ,12. The Rope Fight ,13. The Superhuman ,14. The Walter Strider ,15. The High Noon ,16. The Banning Opens The Pods ,17. The Banning Swallows Queen ,18. The Jimmy Saves Blaine ,19. Get Up (I Feel Like Being A Sex Machine) ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nápad nebyl úplně špatný (takový kvádro bych chtěl taky) a Jackie dělá co může, aby film zachránil, jenže tohle se zachránit nedá. Zmatený děj, špatný záporák, hodně podivný závěr, počítačové triky atd. atd.. Pochybuju, že by bez Jackieho vůbec takovýhle film vznikl. Je to k pláči. Jackieho mám rád, tohle si nezaslouží. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Taková částečně rádoby ztřeštěná komedie o tom, kterak obyčejný taxikář k fešnému kvádru a chvilkovým zážitkům alá James Bond přijde. Nemusel jsem u toho přemýšlet, složitě rozplétat děj, párkrát jsem se i zasmál (hned úvodní titulková scéna mi přijde jak dost dobrej nápad, padouchova milenka je prostě úchvatná), prostě kravinka ke zkouknutí, která zas až tak moc neurazí. Ano, patří to k těm slabším Jackieho filmům, připadá mi, že tvůrci až zbytečně moc šlapali na komediální plyn, hudba by nemusela tak moc okatě odkazovat na bondovky, Jackie by se nemusel až tak moc pitvořit (na druhou stranu jeho záskok za J. Browna byl parádní). Ale viděl jsem větší blbosti a to i s Jackie Chanem (ono tady to Chan spíš zachraňuje, blbý tu je všechno kromě něj). 2,5* ()

Maverick 

všechny recenze uživatele

Tento Chanův film se naprosto vymiká většině z jeho dosavadních snímků. KdYž jsem si ho pouštěl, tak jsem opravdu neměl žádnou představu o tom, co se v něm bude dít. Šel jsem do toho doslova neutrálně. U naprosté většiny jeho filmů si po shlédnutí prvních deseti minut dokážu předsavit, jakým směrem se bude film dále ubírat. U Tuxeda nikoli. Bylo to sice něco jiného, ale musím říci, že se mi film líbil. Určitě to bylo hlavně mým počátečním neutrálním postojem, že jsem od filmu nic neočekával. Co se týče příběhu, tak to byla první věc, co mě uchvátila (příběh byl prostě jiný). Hudba ve filmu také není špatná a humor zde nechybí. Bohužel bojové scény tu nejsou skoro žádné. Jackie to spíše vyvážil několika krkolomnými kousky s humorem. Zvláště jsem se pobavil, když Jackie zpíval a tancoval. Takže za ***. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • Natáčení začalo 10. září 2001 a skončilo v průběhu ledna roku 2002. Film se natáčel v kanadské provincii Ontario, konkrétně v jeho hlavním městě Torontu a také v Oshawě. (Stocki)
  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)

Reklama

Reklama