Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je v Thajsku unesena dcera bývalého agenta Jakea Hoppera (Steven Seagal), její otec netuší, že se před ním rozehrává nebezpečná hra plná intrik, nebezpečí a surového násilí. Hopper odlétá do Bangkoku, kde požádá o pomoc své bývalé kolegy a společně se vydávají po stopách skupiny, o které si myslí, že Jessicu unesla. Při pátrání se Jake dostane do centra boje mezi zkorumpovaným thajským generálem a gangem překupníků zbraní. Pomalu přichází na to, že je záměrně vmanipulován do podivných akcí tajných služeb a jeho dcera slouží jako návnada. (Magic Box)

(více)

Recenze (155)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tady člověk nikdy s tím hodnocením neví co od filmu čekat tohle je třeba dost špatně hodnocený a čekal jsem fakt shit, ale nakonec ztoho vzešla dost akčně nabitá jednohubka se Seagalem. Není dobré Seagalovi unášet dceru. Film obsahuje dost akce, přestřelek a bojů jak facky od Seagala tak i mávání mečem a katanama. Pár hlášek Seagal prohodí ,,jako běhna ses mi líbil víc" nebo ,,Suty máš chut si zatancovat?". Konec byl taky skvělej kdy jde Seagal se svim pomocníkem vystřílet celej kartel tlumičema. Až na toho šamana co tam skákal jak nadrženej králík to bylo fajn..dokonce moc fajn. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Neviem, ale po tomto snímku sa nemôžem zbaviť pocitu,že Chuck Norris (sorry Chuck!) je len "slabý odvar" oproti Seagalovi... Miestami sa mi azda zdalo, že dokonca lietal... Rešpektujem jeho sympatie k východnej kúlture, avšak určite by to šlo aj lepšie, čo Steve? Steve už dlho stráca svoj lesk (presnejšie od kedy ho spájajú s mafiou :), ale on stále nie a nie skončiť! Stále hraje v (B)estie snímkoch, kde predvádza svoje "umenie" a drsnými dialógmi ohuruje publikum. Ale aj napriek tomu všetkému mám Steveho rad (vyrastal som na ňom) a preto dávam 1* Ten posledný "Vodoo" boj nemal chybu... Som zvedavý, čo nám ešte tento mladík predvedie... ()

Reklama

type_B 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný film, pokud jej budu hodnotit jen jako zábavu nebo nudu. Jenže - dochází zde k úžasnému mixu prvků různých žánrů. Tak jednak tu máme mytologicko náboženskou složku reprezentovanou buddhistickými mnichy a zlotřilým knězem/mágem woodoo. (Což je mimochodem divné, může být woodoo v Thajsku?) Pak je tu složka romantická: spolubojovník, kterému Steve říká "bratře" a jeho pohřeb do vody; dokonce má v tomhto filmu Seagal milostnou scénu. (Nutno uznat, že ona herečka je moc pěkná.) Další prvek, který se podílí na výstavbě filmu je špionážní zápletka - sám Seagal hraje bývalého agenta CIA. Podle marxisticko-leninské teorie boje protikladných prvků si představte řežbu na všech úrovních výstavby a hoplá, mám tu Bestii. Poslední větu věnuji nejhustější scéně, kdy Seagal kulkou sestřelí letící šíp, to říkám: Tak to už je moc. :D ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[8/10] Bohužiaľ Beštia odštartovala Štefanovu cestu na pulty DVD. Čo už.. Ale k filmu. Má klasický príbeh, ktorý mám rád a neomrzí ma - nájdenie unesenej dcéry. A k Seagalovi sa tento príbeh hodí, má dobrú úlohu a film je poriadne akčný, viac ako som čakal. Nepriatelia padajú po desiatkach, akcia je veľmi slušná, s jej spracovaním nemám problém, ale s obsahom trošku hej, miestami boli niektoré veci dosť prehnané. Ale inak sú súboje výborné, niektoré momenty aj správne nekompromisné. Podľa mňa je Beštia najlepší film so Seagalovom z novej DVD éry. Škoda, že s nasledujúci rokmi klesala úroveň jeho filmov, tento film nebol kvalitou nasledujúcich snímkov prekonaný, ale celkom dobrý je film Pomsta v mene syna(4*), inak považujem Seagalove nové filmy za slabý priemer, alebo podpriemer. Česť výnimkám. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ako tak na teba pozerám, čím ťa otecko urobil, tým si aj zostal.“ Bola to zvláštna náhoda, ale Beštiu som videl len pár minút po 96 hodinách s Liamom Neesonom. Oba filmy boli teoreticky o tom istom (drsnému mužovi s tajomnou minulosťou unesú dcéru a on ju ide nemilosrdne hľadať do cudzej krajiny a všetkých, okrem nej, pozabíja). Prakticky bol však kvalitatívny rozdiel priepastný. Napriek tomu Beštia nie je zase až taká zlá, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Vidno, že tvorcovia mali aspoň pár šupiek dolárov, akcia je relatívne uchádzajúca a dokonca scenár pôsobí dojmom, že ho nepísal úplne opitý feťák. Potešia občasné drsné hlášky („Ako ku*va si sa mi páčil viac.“), samozrejme porovnať s Nicom či  s Prepadnutím v Pacifiku sa to nedá. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Během natáčení, 14.dubna 2003 zemřel Trevor Murray, který se na filmu podílel jako výrobní grafik. (Stocki)
  • Natáčeno od 17.března 2003 v Thajsku, převážně pak v jeho hlavním městě, Bangkoku. (Stocki)
  • Jake Hopper (Steven Seagal) má v některých záběrech splyhlé vlasy. Když ale s někým bojuje a kamera jej zabírá zezadu, jsou jeho vlasy čerstvě umyté a rozevláté. (Terva)

Reklama

Reklama