Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Když to srovnám s Boratem a Brünem, tak Ali G mi přišel o něco slabší. Možná je to tim, že jsem viděl film s dost hroznym dabingem. Z různejch skečů vim, že Sacha Baron Cohen jako Ali G mluví úplně jinak a tahle postava je dost založená na tom, že prostě mluví jako pošuk. Někdy na to asi zkusim kouknout i v originálnim znění. S dabingem je to za 4. lnk cr b82rez 2g4 ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

no nevim, spolužáci to žrali, ale to jsme byli na základce a kadej hustej boreček nad Alim onanoval, ale ted, po tolika letech? Boratovi, Brunovi ani Diktátorovi to nesahá ani po koule, jde vidět, že Sasha tady ještě pořádně nevěděl, co vlastně chce, je to tak blboučké až je to celkem i stravitelné, ale vím jistě, že se na to už nikdy nepodívám, na rozdíl třeba od Diktátora, takže spíš takovej lehkej průměr ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Tým, že hodnotím tento praštený úlet tak, ako ho hodnotím, strácajú všetky filmy svoju dôstojnosť, no akosi nemôžem urobiť inak. Totálne uletený scenár, tak trápne a úchylné vtipy, až sú dobré, Sacha je ten najdebilnejší herec akého som videl, ak si vôbec označenie herec zaslúži, no napriek tomu to bolo neskutočne cool a všetky debilnosti a nechutnosti v jeho podaní mi nevadili, ale bavili ma. 75% & RE5TECP! ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Docela prča. I ve skutečném životě potkávám lidi co se snaží být cool, nosí rapperský hadry a myslí si že jsou černoši. Myslím, že z takových prosťáčků si střílí tento film. A u simulace orálního sexu na chlebíčku jsem se málem pochcal smíchy.RESPECT. Myslím, že je to nadprůměrná komedie, jen si nemyslím, že by mohla fungovat i nadabovaná. Prý je Ali G nadabován úplně normálně. Je skoro zločin takový film dabovat, je to stejně hloupé jako dabovat Monty Pythony. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

dost dobre, zo zaciatku som mal obavy lebo som si nevedel predstavit ako prevedu svet ali g-ho na filmove platno, ale pravdupovediac dopadlo to celkom slusne. i ked je jasne ze vysumelo dost povodnej komiky ktorou je ali g povestny (konfrontacia "bieleho tupeho rapera" so skutocnymi nic netusiacimi ludmi, co cohen doviedol k dokonalosti v boratovy), ale namiesto toho tam pridali dost vulgarneho humoru ktory vsak vobec neposoby nejak krcovito ale vazne vtipne. dabing dost vtipov zabil (bush), ale v originale je to bomba. no a je tam dokonca aj cohenove dalsie alter ego borat (este by to chcelo bruna). ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Když Ali (Sacha Baron Cohen) protestuje připoutaný k plotu kvůli zavření školy, jeden z reportérů pustí maso do krabičky ve dvou záběrech. (Pepy)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama