Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (278)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem to tak nevnímal, ale Jennifer Lawrence JE kočka. Tahle role ji navíc v kariéře pomůže, protože sestoupila mezi prostý lid, udělala ze sebe sexuální objekt a snaží se sbalit synáčka prachatých rodičů, aby od nich za odměnu dostala auto, které nutně potřebuje. Humor mohl být určitě i drsnější, ale pár momentů tady J.Law předvede. Samozřejmě že se z toho vyklube romantická komedie jako vyšije, ale já jich v poslední době zase tolik neviděl, takže jsem tu limonádu zvládl. Hlavně to netrvá dvě a půl hodiny a není to z dílny Netflixu. 60% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Chémia medzi postavami nulová. Vtipy mohli na papiery vyzerať dobre, ale v reáli ma nerozosmiali a celá tá hodnotovosť, ktorá tam ku koncu príde pôsobí smiešne. Takto nefunkčný film som už veľmi dlho nevidel. A pritom Stupnitsky spravil jednu z najvtipnejších komédií vôbec. Jediné čo poteší je nahá Jennifer Lawrence. Ale z takého námetu vytrieskať takúto prostoduchú blbosť. Au. Za mňa strata času. Fakt som mal problém to dopozerať. Ako keby sa nikto so zúčastnených ani nesnažil. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Nič v zlom" je celkom zábavná, komédia. Film vyvoláva dosť humoru, ale príbeh je príliš tenký ako papier a postavy príliš dvojrozmerné na to, aby skutočne zapôsobili. Príbeh: Sleduje Jennifer Lawrence ako 32-ročnú Maddie, ktorá sa ocitne zapletená do plánu na záchranu svojho domu „randením“ s 19-ročným chlapcom na príkaz jeho rodičov. A skutočne mi vadí dej. Nemyslím si, že emocionálne prvky zarezonovali, keďže postavy sú príliš zle vypracované. Vôbec som si nevšimol, že by som investoval do žiadnej z postáv, do výsledku príbehu (hlavne preto, že bol veľmi predvídateľný) alebo do emocionálnej cesty toho všetkého. Ale ak hľadáte komédiu, ktorá vás zaručene rozosmeje, tak presne je táto komédia pre vás. Ale veľmi pochybujem, že sa zaradí medzi klasiku žánru, ale svoj účel dostatočne splní 6,5/10 ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Supr komedie u které jsem se fakt zasmál a odreagoval. Jennifer Lawrence je hezká, ale hlavně fakt přirozená a má komediální talent. Funguje je to nejen jako komedie o střetu rozdílných povah, ale i jako o střetu generací. To, kde třeba Bill Burr totálně selhal ve starejch fotrech, se v Nic ve zlým daří bravurně. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

No Hard Feelings je úplně pohodová odpočinková neambiciozní komedie, která prostě jen baví. A komu tohle stačí, bude spokojen stejně jako já. Potěší Jennifer Lawrence v roli zoufalé třicítky, která za peníze randí se společensky plachým, nerdským asociálním panicem - skvělým Andrew Barth Feldmanem, který vypadá úplně přesně tak, jak by si jej člověk představil, potěší trefný nahláškovaný humor využívající bohatě americké slovní dvojsmysly a potěší i dostatečně zábavné tempo. Tohle celé je pak klasicky zabalené v žánrově specifické šabloně, která sice nijak výrazně nevybočuje, ale i tak ji tenhle balík zábavy s přehledem dokáže vynést do nadprůměrných výšin komedií, které v dnešní době drasticky chybí. Spokojenost. Už režisérovo Good Boys (2019) mě tehdy naplno dostalo a pobavilo a tady tomu bylo stejnětak, tohle je prostě talent. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Okrem toho, že je Andrew Barth Feldman herec, je taktiež aj hudobník a spevák. Vie hrať na klavíri a gitare. Skladbu "Maneater" zahral vo filme on sám. (Dominik 261)
  • Jennifer Lawrence prezradila, že sa jej v štábe mnohokrát pýtali, či si je ohľadom nahej scény istá a či určite nechce dablérku. Na to povedala: "Ani mi nenapadlo použiť dablérku. Brala som to ako zábavu." (Arsenal83)

Reklama

Reklama