Reklama

Reklama

Haunt

Trailer

Obsahy(1)

Evan (Harrison Gilbertson) je introvertný teenager, ktorý sa spoločne so svojimi rodičmi presťahuje do nového domu s temnou minulosťou. Spozná sa s krásnou susedkou Samanthou (Liana Liberato) a začne to medzi nimi iskriť. Spoločne začnú objavovať záhady nového domu a nevedomky sa dostanú do veľkého nebezpečenstva. (kubqo)

Videa (2)

Trailer

Recenze (51)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Proč vzít na milost tuhle značně nenápaditou věc, lineární, s od začátku tušenou pointou... to jsou dost sympatičtí snad všichni herci. Což nebývá zvykem, naopak v obdobných slátaninách ba i výrazně oceňovanějších kusech typu Insidious bývají mnohem větší slabinou. No a snad docela přívětivě vypadající udělátko na komunikaci s duchy. Ale to je hrozně málo... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Úvod docela navnadil a i když se to pak zvrhlo do trošku až moc teenagerské duchařiny, koukat se na to dalo. S vizuálem bubáka jsem celkem spokojen, místy tu byla i solidní atmosféra a postupné rozplétání identity strašidla taky nevyznělo úplně špatně. Haunt sice zachovává všechna hororová klišé, až to kolikrát není hezké, ale za jedno podívání určitě stojí. 50% ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak po Haunted ďalšie sklamanie. Ducháriny, strašidelné baráky .. moje obľúbené hororové témy, opäť som sa tešil a opäť márne. Haunted bola blbosť, ale aspoň nenudila. Haunt pre zmenu nudí a nezaujímavý a tuctový námet to tiež nevytrhne. Okrem toho, hlas rozprávačky a pocit ktorý by chcel vyvolávať, mi nejak nápadne pripomínal Rosalind Leigh. V podstate strata času (zvlášť ak máte ducháriny radi) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Těžko budeme hledat originální prvky v moderním duchařském hororu. Tenhle kus je však smutnou ukázkou marné snahy poslepovat ta nejprovařenější klišé a sjednotit je v důstojný celek. Někomu se to povede s přehledem (třeba Flanaganovi se svou novinkou Oculus), Carter tenhle případ bohužel není. Takže ačkoliv tu máme tajemnou minulost domu, podezřelou ženu, která ví víc, než je zdrávo, holčičku, povídající si s panenkou, skupinu vlezlých duchů a černé kontaktní čočky při posednutí zlým démonem, výsledek působí křečovitě. A i když se konečně objevil digitální (ale povedený) bubák, můj zájem dále stagnoval. Při závěrečném titulku s rudě blikajícím názvem filmu a výraznou smyčcovou hudbou se navíc automaticky vybaví Wan - jasný odkaz na Insidious. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Evan sa spolu s rodinou nasťahuje do nového domu. Po krátkom čase sa zoznámi s mladou, krásnou Sam, ktorá mu jedného večera ukáže prístroj, určený na komunikáciu s duchmi. Nakoľko sa o novom príbytku Evanovej rodiny šíria historky o prekliatí, rozhodnú sa za pomoci prístroja nadviazať kontakt so zosnulými predošlej famílie. Tento krok spustí sled udalostí, ktoré budú mať tragické následky. Síce otrepaná, no podľa mňa zároveň nevyčerpateľná téma duchárského príbehu ( ktorú určite uvidíme spracovanú ešte prinajmenej "trilión" krát ), ktorá síce nijak mimoriadne neprekvapila, no zároveň musím jedným dychom dodať, že prekonala moje "nulové" očakávanie. Pomerne dosť dobre prevedené efekty, pár priemerných lakačiek, či pokus o slušnú atmosféru, potešili. Človek sa síce nijak veľmi nevystraší, neľakne, no vďaka kvalitnej kamere a sympatickým hercom, tento "ghost house" nijak negatívne nenarušil moju myseľ. Napriek plusom, a váhaniu pri udelení hodnotenia, predsa len, na tri hviezdy by musel ponúknuť trošku viac - 50%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Salt Lake City v Utahu. (rafix)

Reklama

Reklama