Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo keby ste išla do prívesu a dala si niečo na menzes?“ Ach Bože, tak toto bolelo. Neviem, možno ak poznáte seriál „Bewitched“ (1964) a film I MARRIED A WITCH (1942), budete sa smiať o čosi častejšie ako nešťastník, ktorý si ako prvú pozrie až MOJU KRÁSNU ČARODEJNICU, ale niečo mi hovorí, že i pre fanúšikov spomenutých vecí to bude za 40%. Desivo zdĺhavé scény, strata tempa od úvodných minút a na jeden plus (šarmantne starnúci Michael Caine zarábajúci na inkaso svojej preslávenej pobrežnej vily, ktorú si kúpil za honorár ČEĽUSTÍ 4: POMSTY) pripadajú desiatky minút nepredstaviteľnej nudy, bezradne sa topiacej v rušivo opulentnej vizuálnej stránke (milionárske vily, honosné večierky, obrovské hollywoodske štúdiá, počítačové triky, drahé značkové oblečenie). Najsmutnejší nie je ani tak pohľad na odrazu neschopnú režisérku Noru Ephronovú (BEZSENNÉ NOCI V SEATTLI, LÁSKA CEZ INTERNET) a producentku Penny Marshallovú (režisérku VEĽKÉHO), ale na hercov. Slušňácka profesionálka Kidmanová nemá šancu stíhať diablovi Willovi Ferrellovi, druhým menom Pán Improvizácia. Bohužiaľ, ani jeho fanúšikovia si na svoje príliš neprídu, pretože jeho brutálny komediálny prejav je tlmený trápnym scenárom, v ktorom nefunguje ani iný majster improvizácie, Steve Carell. A to už fakt o niečom vypovedá. Niečo ako keď skombinujete ZOZNÁMTE SA, JOE BLACK, celovečerný SEX V MESTE a STEPFORDSKÉ PANIČKY (z roku 2004, náhodou tiež s Kidmanovou). No proste hrôza. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Pardón, ale tohle byla hrozný. Nechápu, jak mohla Nicole Kidman a takový Michael Caine vzít takovéto role v absolutné směšném snímku. Během tohoto filmu jsem si asi 12x zopakoval: ´´Ježiš, to je ale blbost´´. A ještě doteď v hlavě slyším ten šílený smích Nicole a té sousedky. Nedá se nic dělat, ale tohle byla hňupovina na entou, která humor neviděla ani z dálky. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Ústředním problémem tohoto filmu je, že je postaven na předpokladu, že VŠICHNI jeho diváci znají původní televizní seriál a že ho milují. Český divák se tedy může bavit přinejlepším částečně. Navíc humor v tomto filmu je takový „každý pes, jiná ves“. Za sebe dodávám, že bezkonkurenčně nejlepší postavou mi přišel Michael Caine, který byl zábavný pokaždé, když se na plátně objevil. A pokaždé stejným způsobem. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Trošku ujetá komedie o tom, jak skutečná čarodějka chtěla hrát v seriálu a taky chtěla pověsit své čarodějnické umění na hřebík. Nicole byla skvělá, ale trošku jsem si na ni tady musela zvykat. Nevím, čím to bylo. Čišela z ní taková naivita. Jako čarodějnici ji mám radši v Magické posedlosti. Tam se mi libila mnohem víc. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Děsně nezáživná a nudná komedie u které jsem se zasmál opravdu jen ojediněle. Zaujali mě hlavně mini-role S. Carella a M. Caine a samozřejmě samotná Nicol Kidman, která díky svému půvabu dokázala, že samotný film nespadne do absolutní trapnosti. Will Ferrell mi ani zde nedokázal, že je dobrý komik ani herec, a že jsem s ním už pár filmů viděl. Jako rodinný film je to sice vcelku dobré, ale jen pokud se s Vámi dívají malé děti, které tento film na necelé dvě hodiny rozhodně zabaví. --- Chceš dlouho nebo krátkou verzi? A měl bych tě varovat, dlouhá verze je v aramejštině. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama