Reklama

Reklama

Nikdo tě nezachrání

  • USA No One Will Save You (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nikdo tě nezachrání je film o talentované mladé ženě Brynn, jež se vzdálila své komunitě. Osamělá žena plná naděje nachází útěchu v domě, kde vyrůstala, avšak vyruší ji podivné zvuky pocházející od vetřelců z jiné planety. Následuje akční utkání Brynn s mimozemskými bytostmi, které ohrožují její budoucnost a zároveň ji nutí čelit vlastní minulosti. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (201)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatická alien abduction Invaze. Trailer na No one will save you měsíc zpátky příjemně šokoval a vábil na novou Sci-Fi hororovou pecku, což se sice nekoná, ale rozhodně jde o slušný žánrový přírůstek a jelikož tyhle alien žánrovky dostáváme po hříchu málo, tak rozhodně film neurazí. Film stojí na sympatické Kaitlyn Dever, která bojuje sama proti mimozemské invazi, která se naštěstí rozjede velmi rychle a má co nabídnout. Řemeslně na úrovni, hudba i kamera slušná, atmosféra je v pár scénách lehce nepříjemná, vzhled ufounů je tradiční, ale přesně tenhle look mám rád ( škoda, že jich nezlikvidovala více). Nevadilo mi, že se ve filmu téměř nemluví, alespoň se vše hýbe rychle kupředu a není prostor pro nudu. Finále je trochu Meh a připravil film o 4 hvězdu, jelikož našlápnuto měl k ní solidně. Nope se mi líbil o chlup více, ale tohle rozhodně ostudu Sci-Fi žánrovkám nedělá. 6/10. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// 10 Cloverfield Lane, Prey, Tiché místo a teď tohle. Žánr originálně pojatých sci-fi s kick-ass ženskýma hrdinkama nepřestává nadílet, ačkoliv v tomhle případě mi zážitek přece jen trošičku kazil slabší design emzáků i kolísavé tempo. Naštěstí to vyrovnávaly fakt, že jde o němý film, skvělá Kaitlyn Dever i vizuální orgie ke konci. Bavilo. 7/10 ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Já celý život trpím akutním nedostatkem podobných filmů a cca milionem dalších řad Akt X k tomu. Tahle poetická vyvražďovačka hordy strašidelných emzáků rukou uťáplé panny na samotě u lesa naštěstí na chvíli zahnala absťák, chci ale víc. Mnohem víc!! Povídal bych si s režisérem o tom filmu dlouhé hodiny. A chtěl bych ho zažít na vlastní kůži. [Disney+] ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

neotřele a originálně pojatá naháněná s emzákem, která se ale nedokáže naplno prodat. Kaitlyn Dever zvládá svojí němou roli naprosto v pohodě a v první třetině všechno funguje i po stránce atmosféry, ale postupem času začne atmosféra řídnout a ve druhé polovině je divák z jejího boje s mimozemšťanem skoro stejně unavený jako ona sama. Design emzáků mi nijak nevadil. Ne pokaždé musí mít šest nohou, tři hlavy a dvě stě zubů a takhle mě alespoň pocitově vrátil do doby kdy frčela Akta X...60% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak ku pozretiu tohto filmu, som nečakal tak dlho, ako u minuloročného Nope a to práve kvoli spomínanému filmu, ktorý sa mi dosť páčil a to ufo tematiku nevyhľadávam. Najprv film ukázal sympatickú Brynn a asi po desiatich minútach začala intenzívna naháňačka, kde ani chlapci z Fast and the Furious by rozhodne tomuto tempu podľahli. Hlavne som nechápal, prečo hlavná postava je tak zachmárená a aj keď príde do mesta, nielenže je nemá, ale aj ju ľudia radi nevidia a to mi prišlo, že tam bude aj nejaká dohra a áno na konci aj bola. Mimozemšťania ako náhle sa zjavili, moc dobrý a ani prepracovaný dojem som z nich nemal a aj ten veľký pavúčik sa podobal z filmu Hmla. Ale hlavnej postave išli statne po krku a dostali by ju, keby jej nepomohlo toľko klišéovitých náhod. Triky sú užasne, votrelci troška menej a príbeh o invázii votrelcov z vesmíru originálny rozhodne nie je, ale aj tak niektoré nápady sú skvelé. Už som tu písal, že finiš ukázal Brynn ako to v minulosti posrala, ale takou nezaujímavou až hlúpou formou. Cítil som, že postava Brynn skrýva nejaké tajomstvo a vobec mi neprišla ako bezbranná obeť a vobec som jej nefandil, to asi pre jej divno vykreslenú postavu, ktorá nemohla u iných zbudiť nejaký súcit. Silné 3*. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • První okamžik oficiálního dialogu nastane až v čase 01:09:05. (Lajty)
  • Hlavné natáčanie sa uskutočnilo v New Orleans od apríla do júna 2022. (Arsenal83)
  • V celom filme zaznie v origináli len 8 slov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama