Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (352)

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Mám citlivé bradavky. Před pár dny zemřel Ivan Reitman. Když chci v rozhovoru s někým podtrhnout, jak nedostatečné mám filmové vzdělání, zmíním, že jsem nikdy neviděl Krotitele duchů. Je to pravda. Některé Reitmanovy filmy z devadesátých let jsem ale viděl mnohokrát. Junior je víc než co jiného dokument vlivu, jaký Reitman ve filmovém byznysu měl. Dokázat prosadit projekt, v němž největší akční hrdina všech dob (ostatní pánové a dámy prominou), odnosí dítě a absolvuje porod, znamená, že vás berou vážně. Samotná odvaha realizovat tak šílený nápad zasluhuje uznání. Některé scény (dechové porodní cvičení),  jsou v mé osobní kartotéce stejné milníky svérázného 'talentu' Arnolda Schwarzeneggera jako hasta la vista, baby. Junior je ve výsledku docela dobrá rom-com s rolemi naruby (matka Schwarzenegger, otcovská figura - Danny DeVito, nerd - Emma Thompsonn), ale to už dnes vlastně ani není komediální téma. Moje tělo, moje volba! ()

Hever odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevim, proč jsem tento film zapomněl ohodnotit, tak to dodatečně udělám teď. Ač už je to poměrně dávno, co jsem jej viděl, ještě teď mám v živé paměti, jak se - pochopitelně příšerně nasírací - Arnold svěřuje se svými ženskými problémy i jak se z něj skoro stává citlivá žena a - co Bůh nechtěl - dokonce si pamatuji i scénu Arnoldova porodu. Vážení dámy a pánové, je mi opravdu líto, ale nemohu jinak. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nechali otěhotnět Arnolda, ti syčáci! Nejhorší Arnoldův počin má jméno Junior. Trapná komedie, ve které se sice sešel opět trojlístek DeVito/Schwarzenegger/Reitman, ale nic hezkého tohle spojení nepřineslo. Tenhle film je dovoleno oficiálně nenávidět. 90. léta nám sice daly Terminátora 2 nebo Pravdivé lži, ale kromě těchto skvostů Arnold nenatočil kdovíjakou hitparádu a například v tomhle filmu si se sympatiemi svých fanoušků hodně zahazardoval. 20% ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Většina komedií s Arnoldem se utápí v oceánu trapnosti (ikdyž pár snesitelných výjimek se najde) a "Junior" je jediná, na kterou jsem v sobě nikdy nesesbírala dost odvahy. Samotné téma rodícího muže mi přijde nevkusné a sledovat, jak se v tom T-800 ztrapňuje, bylo v dobách mé puberty (kdy byla rakouská muskulaturní hrouda mým idolem:-)) naprosto nemožné. Nekritické zbožňování pana kalifornského guvernéra je sice dávno pryč, negativní vztah k ostudám a trapným situacím mi však zůstal - tahle komedie tedy zaručeně není pro mě (stačilo mi vidět upoutávky). Pokud bych se někdy donutila tohle veledílo shlédnout, nepochybně by z toho byl odpad. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Třetí kooperace Arnieho s Ivanenem Reitmanem. Ta první dopadla docela dobře, ta druhá už rozpačitě, ta třetí byla bez debat průser. Je to o to větší tragédie, že zatímco po Dvojčatech a Policajtovi ve školce čekal Arnolda Terminátor 2, po Juniorovi se mohl těšit jen na stěží průměrného Likvidátora. Švarcíkovu kariéru zabila restrukturalizace akčního žánru, jenže zachraňovat ji něčím takovým přece neměl zapotřebí. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

  • Tržby ze severoamerických kin čininily 36,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 108,4 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama