Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fanoušci hrdinů Rockyho či Ramba se mohou těšit z dalšího vydařeného filmového kousku svého hrdiny. Nezapomenutelný Sylvester Stallone (v tomto případě i spoluautor scénáře) se tentokrát představí jako řidič kamionu Lincoln Hawk, který nás ve snímku Do útoku zavede do proslulého Las Vegas, kde se koná bouřlivé Mistrovství světa v páce. Hawk, který musí spoléhat na svou bystrost a sílu vůle, se pokusí napravit svůj život získáním finanční odměny za první místo a obnovit vztah se svým synem (David Mendenhall), kterého dříve opustil kvůli svému majetnému a bezcitnému tchánovi (Robert Loggia). A tak si to Hawk v bouřlivém finále rozdá s některými velikány šampionátu - pěkně ve stylu Rockyho. Užijte si tuto fantastickou zábavu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (321)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně to na čtyři hvězdy být nemusí. Jenže je to srdcovka a vzpomínka na mládí. Navíc pro mládežnické publikum se může jednat o motivační film, ve kterém nechybí emoce a dojetí. Film není účelově o tom, jak si k sobě nalézají cestu otec se synem, je ale pěkné to sledovat. Myslím si, že lepší hodnocení by filmu neškodilo. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl nejdříve v polštině posléze v němčině abych měl později tu čest ho vidět v češtině. Sportu, kterému se u náš říká páka se všude jinde říká armwrestling a je na hovno stejně jako tento film. I když zase jak tam točil tou kšiltovkou dopředu a dozadu to mě vyvolalo vzpomínky na pana Tau. A vemte si takový rapery ty uchváltili ty otočky s kšiltovkou úplně.Nejlepší herec filmu --kamion. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Prosťáček z lidu, řidič kamionu Sly Stallone, odloudil dceru zazobanému Robertu Loggiovi, který mu to nikdy nezapomněl, a tak se postaral, aby vnuk měl prominentní vzdělání (protože vojenská škola je základ, nicht Wahr?) a tatíka moc nemusel. Jenže milující matka na smrtelné posteli udělá staříkovi čáru přes rozpočet, a během hodiny a půl dojde k otcovsko-synovskému bondingu a zkouškám charakteru, nad kterými jedno oko nezůstane suché, zvlášť když se ukáže, že Stallone, nesoucí zde hustokrutopřísné jméno Lincoln Hawk, je talentovaný armwrestler, ale na shodou okolností zrovna se konajícím světovém šampionátu je těžkým outsiderem. Můžete hádat, jak to asi celé skončí;) Mimo skupinu fanoušků "páky" je tenhle film jednoznačná komedie, které nepřidává ani režie Menahema Golana, producenta legendárních sérií jako Missing In Action nebo Americký Ninja. Není to zlo, jen je to neskutečně tragický doják s pro českého diváka hodně nešťastnými rekvizitami. 50% ()

woody 

všechny recenze uživatele

Stallone měl zůstat u Ramba a ne se pouštět do takových akčních dramat které se klidně vyrovnají filmům na Hallmarku.Řidič -zápasník-kamiónu chce zpátky svého syna a přitom vzpomíná na svou umírající manželku.To máme brečet a nebo smát,Sylvestře?Před odpadem tě zachránilo jen to hezký auto(který stejně zničíš). ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Stejná otázka jako včera a tady to nejspíš vyhraje guilty pleasure nad skutečnou kvalitou :) Ale já jdu do kolen už od začátku, kdy začne hrát In This Country od Zandera https://www.youtube.com/watch?v=UM5c3QvdsHw a objeví se jméno Globus a Golan.  Ke konci pak exceluje Winner Takes it All od Sammyho Hagara https://www.youtube.com/watch?v=iCZbqvE8eu8 Obě tyto pecky jsou srovnatelné s tím nejlepším z Rockyho.  Ještě je tam skvělý Meet Me Halfway od Kennyho Logginse, který se vyznamenal i na Top Gunu. https://www.youtube.com/watch?v=HGQK4jPRdn4 Bohužel halfway je trochu problém filmu a tak 35 minut se tam děje kulový. Ale ten konec! To je nejlepší osmdesátkový TESTOSTERON! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (16)

  • Sylvester Stallone ve filmu porazí skutečného pětinásobného světového šampiona v armwrestlingu Ricka Zumwalta (zemřel v roce 2003), který vážil okolo 140 kg. (Eldrick)
  • Natáčelo se během skutečného šampionátu zápasu v páce v Las Vegas, některá reálná utkání byla použita přímo ve filmu. (Foxhound#1)
  • Malé cameo bodyguarda si zde zahrál slavný wrestler Terry Funk. (Kletus)

Reklama

Reklama