Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Mafián z Taipei vyrazí do Los Angeles, aby tam ochránil svoji tvrdohlavou matku i nic netušícího mladšího bráchu, kterým jdou po krku záhadní útočníci. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (41)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jako nenudil sem se a účel nenáročné oddechovky splňují Bratři Sunovi slušně, ale k tomu aby vydrželi v paměti déle než pár hodin by jim slušelo kdyby se vydali pouze jednou žánrovou cestou a byli tak buď regulérní gangsterkou/akčňákem nebo odlehčenou zábavou v Chanovském stylu. Takhle je to jen neurčitý guláš, v kterém je hodně vážných momentů a akce, které jsou ovšem bezkrevné a postrádají intenzitu a Bruce jakožto komická figurka v tom celém působí jako pěst na oko...60% ()

makakus 

všechny recenze uživatele

Když se tady podíváte na recenze, problém je zřejmý - pro jednoho je to "zábavná komedie", pro druhého "rodinné drama", další mohl by psát o variaci na Kill Bill nebo absurdní gangsterské frašce ve stylu Bullet Train. Pravda je to všechno dohromady a zároveň nic z toho, a to nedělá dobrotu - seriál pochoduje kulhavým krokem a místy si podvrtne nohu. Spousta odkazů na Tarantina je nepokrytě přímočará a svědčí o nedostatku originality. Pak najednou bác a postavy mluví a jednají jako v nějakém béčkovém dojáku a po nás se chce, abychom zapomněli na Quentina a brali to smrtelně vážně. Je to hlavně chyba slabé režie, která nedrží formu. Herci jakoby chvílemi hráli každý v jiném žánru, akorát Michelle Yeoh je naprosto suverénní, protože ta žádné vedení nepotřebuje. Nejlepší jsou komediální akční scény jako je hned ta vstupní nebo souboj s dinosaury, Škoda, mohlo to být mnohem lepší ale takhle si výsledný koktejl nezaslouží víc než 70 %. ()

Reklama

bararich8 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál umí jedno výborně, akci, choreo je super a fakt dobře se na to kouká. Po velmi slušném rozjezdu se to pak s přibývajícím díly mění v rodinné drama, které tomu už tak nesluší a tempo opadává. Chování postav není vždy úplně srozumitelné, ale jinak nemám problém. Být to ale třeba zhuštěno na 6 dílů, bylo by to na plný počet, takhle "jenom" 3,5* ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddychovka se sympatickými hrdiny. Začáteční tempo s větší kadencí humoru mi sedlo líp než pak pletichy kolem triád a slušelo by tomu o nějaký ten díl méně. Za akční scény palec nahoru a oceňuji, že se tvůrci nebalí pár zásadních postav odkrouhnout. Netflix toho chrlí mraky a je to jedna z mále věcí, která rozhodně zaslouží palec nahoru……60% ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Trpí to nešvarem jako všechny dnešní osmidílné seriály - natahování. Šestý díl ve vile je ukázkově výplňkový. Jinak ale nenáročná zábava, u které se dá žehlit nebo vyplňovat daňové přiznání. Lepší variantou asijské mlátičky zůstávají korejští Čmuchalové. Více řešíme v podcastu zde ()

Galerie (210)

Zajímavosti (1)

  • Název epizody odkazuje na film, který sledují bratři v televizi – Gymkata (1985). (radecacek)

Reklama

Reklama