Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (154)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem najel jen a jen kvůli Mišelce, protože pro ní cokoli, tedy i 115 minut svého života. Což si taky vzala, ale bohužel že bych za to něco dostal já to se říct nedá. Filmu by prospěl jiný název, jenže to by se zase neprodávalo, ale takhle to vypadalo opravdu jak patlanina, která nevěděla jestli je dvojka něčeho kultovního a nebo je to úplně něco jinýho. ()

chlumif 

všechny recenze uživatele

Musí se uznat, že tento film jako pokračování Pomády je něco, co nemá prostě šanci uspět po příběhu Dannyho a Sandy a jejich kamarádů. Nicméně, tento film odsuzuji jenom jako "pokračování, druhý díl." Kdyby tento film fungoval samostatně, byl by to určitě hit. Mně se osobně líbí, proto mu dávám tolik hlasů. Nikdy tyto dva filmy Pomádu a Pomádu 2 neslučuji do jedné série. Prvky jsou pořád stejné, Pink Ladies a T-Birds, ale jinak je to něco odlišného. Ve filmu hodně vede krásná Michelle Pfeiffer a její song Cool Rider. Dále musím uznat, že je tam řada pěkných písniček, které by mohli konkurovat jedničce. Proto říkám, neberte tento film jako pokračování Pomády, ale jako něco jiného, co s tím nemá nic společného a je to pěkný :) ()

Reklama

Stallone 

všechny recenze uživatele

Jako člověk, který má režisérské nadání, zvedám své hodnocení na plný počet. Nelíbí se mi , že je snímek umístěn v TOP 200 nejhorších filmů v dějinách planety Země. Jako někdo, kdo má talent přes filmy jsem přesvědčený, že si film průměrné hodnocení zaslouží. Písničky Reproduction, Cool rider, Who's That Guy? nebo WE II BE TOGETHER jsou na vysoké úrovni. Nejsem součástí stáda a nebojím se ohodnotit proti proudu. 5* ()

Energie-G 

všechny recenze uživatele

Pomádu jsem miloval od dětství a jako malý kluk jsem měl Travoltu vedle Jamese Deana jako hlavní klukovský vzor. Tajně jsem doufal že by mohlo být natočeno volné pokračování kde by se mihl Travolta alespoň ve vedlejší roli a navodil by tak alespoň částečně atmosféru předešlé výtečné jedničky. K dvojce jsem se dostal náhodou až někdy v devítce a tehdy to bylo pro mě naprostej propadák a hodnotil bych to nanejvýš 20%. S odstupem času bych jednu hvězdičku přidal, ale to nemění nic na faktu, že se jedná o velké zklamání a absolutně nevyužitý potenciál. Hlavní hrdina - anglický suchar, který se promění jakože ve frajera, na Travoltu nemá ani v nejmenším, T-Birds se s těmi původními v čele se skvělým Conawayem také nemůžou absolutně rovnat, jsou tady hrozně nesympatický, klackovitý frackové bez špetky frajerství a jedinej kdo to trochu zachraňuje je Michelle Pfeiffer (zbylé pink ladies si kvůli jejich nevýraznosti vůbec nepamatuju), které by to mimochodem určitě náramně svědčilo právě s Johnem. Soundtrack není až tak hroznej ale některé písně včetně té hlavní Cool driver by se hodily spíš někam do filmu o sedmdesátkách a ten závěr v bazéně snad jeho tvůrci ani nemohli myslet vážně. Celkově mi to vyznívá tak na ty dvě slabší hvězdy, ale jen díky Michelle - 35% ()

Erufael 

všechny recenze uživatele

Nenazval bych to odpadem. Určitě to není taková tragédie. Jednička byla super. Muzikál za 5 hvězd. Dvojka právě v porovnání za perfektní jedničkou velice - ale velice, pokulhává. Pokud ale pomineme zdařilejší jedničku, jedná se o muzikál na hranici 1 až 2 hvězd. A filmového podprůměru. A filmový podprůměr, to zas není tak hrozné přece. Herecké výkony jsou poněkud strnulejší a postavy těžko uvěřitelné. Film o outsiderovy na cestě stát se největší čávo široko daleko. Za sebe bych mu dal palec nahoru za nezdolnost a 2 hvězdy, trochu na just - jako proti tomu převážnému "odpadnímu" hodnocení tady. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (23)

  • Režirérka Pat Birch dělala v předchozím díle choreografku. (HappySmile)
  • Režisérka Pat Birch řekla, že když začali natáčet, ještě nebyl hotový scénář, takže se snažila udělat to nejlepší s tím, co doposud měla. (HappySmile)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama