Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::: Dobrý film se super hláškama a skvělým soundtrackem !! Ten byl opravdu super. Takže hvězdička taky za soundtrack. Pořádně praštěný film !! :-) Určitě by se ale mohl udělat remake s vyšším rozpočtem a zvučnějším jménem reřiséra. " A kdy ten kalendář vyjde ? " ::::::::::::::::::::::::::: ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jedno z řady béček mýho dětství, kdy sem to párkárt skouknul na VHS, ale už tehdy sem z toho nebyl nějakej hotovej, totéž je v podstatě i teď, kdy sem se solidně zabavil a rád se na to zas kouknul, ale tim to končí, protože tomu schází jak povedený hlášky (i když Lori Petty se o nějakou pokouší asi každou minutu), tak nějaká pořádná svižná akcička. Na druhou stranu plusem je rozhodně hudba a záporák Malcolm McDowell ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tuším, že první komiksová adaptace, která pro film vznikla a nese se opravdu v překvapivém duchu. Temná budoucnost, nedostatek vody, podivné herecké obsazení, které se těžko definuje. Bude to pro někoho tvrdé guilty pleasure, ale pro mě spíše jen jednohubka. Zpětně si na Naomi Watts vůbec nevzpomínám, ale zase 12 let od shlédnutí to není překvapující... Dostala se však daleko. Výstřední film. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

tank girl je pravdepodobne jedna z najotravnejsich hlavnych postav na filmovom platne. totolne zmrseny komixak od ktoreho sa tvorci komixu distancovali (a producentom to dali najavo v dalsich cislach komiksovej tank girl), naomi watts sa za svoju ucast hanby a reziserka nielenze cely film nezvladla (producenti vsetko zostrihali a zmrsili co sa dalo), navyse ten otrasny soundtrack (na starosti ho dostala courtney love)... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě bavilo. Komiksová anarchie, ne nějak extra dobře natočená, ale s neodolatelnou hlavní postavou. Lorri Petty je v tý roli prostě neodolatelná. Ujetá postapokalyptická punkerka, která bezprostředně všechny stírá a furt si dělá prdel i z überzloducha McDowella. Nedává to ani moc smysl, ale furt jsou tam bezva komiksový vložky a je to prostě fajn. A když si myslíte, že jste viděli všechno, tak se spolčí s klokaníma mutantama :D ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Když Lorri Petty poprvé viděla náčrt své postavy řekla, „to jsem já, já jsem Tank Girl!“. (Pumiiix)
  • Snímek je natočen podle britského komiksu „Tank Girl“ z roku 1988, jehož autory jsou Alan Martin a Jamie Hewlett. (DC_DeteCtive)

Reklama

Reklama