Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý a energický Chuck Barris, který se soustředí na svou vrcholnou kariéru v rozvíjejícím se televizním průmyslu, je sledován podezřelou postavou, která ho rychle vláká do uzavřeného a nebezpečného světa CIA. Zatímco se Barris dostává na výsluní jako dynamický televizní producent – díky tak netradičním a oblíbeným pořadům jako jsou The Newlywed Game či The Gong Show, které sám uvádí i moderuje – pravidelně provádí nájemné vraždy pro vládu Spojených států. Jak sledovanost jeho pořadů roste, Barrisův život se začne vymykat kontrole poté, co zjistí, že se sám ocitl na černé listině CIA. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (305)

Skrk 

všechny recenze uživatele

Tohle napsal Charlie Kaufman? Škoda, nečekal jsem, že dokáže napsat i tupé dialogy. Netuším, o co se snažil Clooney, ale vůbec mu to nevyšlo - snímek se zajímavým potenciálem zklazila jeho absolutní neschopnost. Snažil se dát do filmu všechno a to právě to, co se mi nelíbilo. Překombinovanost. Tolik neukončených scének, že ani divák pořádně neví, oč tam jde jsem nečekal. Místy to bylo i dost absurdní. Rockwell moc charismem nehýřil a Roberts (ačkoliv tu zase tak dlouho nebyla) mi lezla na nervy. Ale co se mi líbilo, byla zajímavě podaná vizuální stránka a samozřejmě vynikající Palisades Park od Freddyho Cannona. ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

George Clooney si ze mě nejspíš dělá dobrý den. Jeho marná snaha o režijní invenci se v mých očích absolutně nepovedla. Z formální stránky této břečky je mi na blití a samotný příběh mi nepřinesl vůbec nic. Je tak špatný, že plejáda známých xichtů nemá nejmenší šanci to zachránit od odpadu. Doufám, že jiné snímky z jeho dílny dopadnou lépe. Něco mi ale tento film přece jen přinesl. Bavil jsem se tak "skvěle", že jsem se při projekci naučil dalších pár akordů. 1% ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Ten název je pěkná blbost. Když jsem si tenhle film kupovala v Levných knihách, myslela jsem si, že z toho nakonec vyleze nějaký thriller plný cool hlášek jako je Odplata s Melem Gibsonem. Už hlavní menu na DVD ale napovídalo, že to bude o něčem jiným... Celkem dlouho jsem uvažovala, kolik tomu nakonec dát. Byl to skvěle namíchanej koktejt, ale místy toho bylo poněkud moc. Moc chutí, které mě mátly v rozpoznání té nejdůležitější. Teprve ke konci jsem přihodila čtvrtou hvězdičku a po tom, co jsem zjistila, že je celý film možná založený na skutečném příběhu, jsem uvažovala ještě o páté. No zatím ji nedávám. Zkusím si to pustit ještě jednou a pak uvidím. Každopádně už teď můžu tvrdit, že je to nějakým způsobem zvláštní a zapamatovatelný film. Skvělá práce, Georgi. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Opäť Charlie Kaufman,čo viac k tomu dodať..?!"Skazený"snímok plný zvratov,intrig,nečakaných myšlienok...Za oponou stojí George Clooney,ktorý svoje kvality predvednie aj na filmovom plátne.Herecký koncert strieda ďalší herecký koncert!Známych tvári dostatok(potešila ma dvojica B.Pitt,M.Damon-len okamih stačil k zmene mojej mimiky:)Rozhodne dielo,ktoré poteší,avšak k dokonalosti ešte ten nejaký krôčik chýbal..! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Charlie Kaufman a jedna z jeho Confessions of a Sick Mind, i když Clooney ji v tomto případě údajně změnil k obrazu svému. Apropo, pan režisér předvede spoustu skvostných nápadů (rošáda šálků, znečištění bazénu ze skákacího prkna), některé naopak vyšumí do šedivého ztracena, nicméně v něm už začala doutnat ta posedlost TV vysíláním, prostřednictvím které o tři roky později tak brilantně popřál dobrou noc a hodně štěstí. Co něco podobného natočit i u nás? Třeba takový Saša Hemala jako nelítostný zabiják BIS na volné noze… ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • Scenárista Charlie Kaufman nebyl spokojený s tím, jak George Clooney s jeho scénářem ve filmu naložil. Nevyhovoval mu ani konec filmu. Prozradil to v roce 2004 v rozhovoru pro časopis Arena. Posteskl si také, že spolupráce s režiséry Spikem Jonzem či Michelem Gondrym vypadala úplně jinak, než právě s Clooneym. (mnx)
  • Hodně delších scén bylo natočeno na jeden záběr, například scéna v lobby NBC nebo záběry z Dating Game. Herci běhali za kamerou aby se dostali na svou pozici pro další záběr. (don corleone)
  • David O. Russell dostal nabídku režírovat snímek, avšak odmítl ji se slovy, že film je "o chlápkovi, co šuká, a všem říká, jak střílí lidi do hlavy". (don corleone)

Související novinky

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

19.08.2021

Román Anglický pacient spisovatele Michaela Ondaatjeho se dočká nové, tentokrát televizní adaptace. Tu chystá stanice BBC, která zaúkolovala scenáristku Emily Ballou (Taboo, The Turning), aby seriál… (více)

Reklama

Reklama