Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektiv kanadské jízdní policie Louis Burke pronásleduje zabijáka, přezdívaného Pískař. Pátrání ho dovede až do San Franciska, kde psychopata konečně dostihne, postřelí a zatkne …Po šestnácti měsících se na Burka obrací státní návladní Tom Wogler, představitel správy věznic Ben Keane a další vysocí úředníci s prosbou, aby se dal zavřít do Harrisonovy věznice, kde došlo z vraždě zástupce ředitele. Existuje domněnka, že šlo o pomstu za záhadná úmrtí devíti vězňů v poslední době.  Zatímco Burke se nechá zavřít za ozbrojenou loupež, novopečená právnička Amanda Beckettová, nad níž drží ochrannou ruku státní návladní Wogler a jeho žena Helen, bude hrát roli jeho manželky a fungovat jako spojka mezi ním a vnějším světem. Z dozorců ve věznici o celé záležitosti nikdo nic neví …Burke nastupuje do věznice a brzy se ukáže, že v ní vládne skutečně všestranný teror. Zatímco sadistický seržant DeGraf se vyžívá v bití vězňů, ti se zase nenávidí mezi sebou. Hned po příchodu se Burke zastane černého vězně Hawkinse, čímž si vyslouží nenávist bílého osazenstva, v čele s jistým Perezem, který mu vyhrožuje, že je už teď mrtvý …Burke začíná pátrat po záhadných úmrtích vězňů, které všichni zemřeli následkem bodné rány do týla. Zjišťuje, že to byli vždy nováčci a zcela zdraví, nikdy mezi nimi nebyli například narkomani. Postupně získává informace od svého spoluvězně v cele, ale zejména od černocha zvaného Kněz. Díky jeho pomoci nahlédne i do vězeňské kartotéky a zjistí, že u všech jmen mrtvých jsou písmena SL. Všechny poznatky sděluje Amandě, která pak s přispěním mladíka velmi zběhlého v práci s počítači pátrá po souborech, které by mohly záhadu objasnit. Burke je mezitím varován, že k němu v noci přijde návštěva, jinými slovy, že se ho někdo chystá zabít. Sice se mu podaří uniknout, „návštěvníci“ ale uškrtí jeho spoluvězně a sám Burke je odvlečen na samotku. Pomalu začíná být jisté, že do celé záležitosti je zapleten nejen pomocník na marodce, ale i doktor Gottesman, muž s nejasnou minulostí... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jeden s tých prvých Žán Klodových filmov po tom, čo sa preslávil Kickboxerom a Krvavým športom mi síce v dobe minulej ušiel ale už som to dobehol. V base sa ocitol aj Sly aj Arnie a tak je čas uväzniť aj belgickú pumu, ktorá vždy prekvapí svojich protivníkov kopom s otočky. Tu je tých kopov viac, čo ma ako jeho fanúšika celkom teší a dobre sa to pozeralo. Bavilo ma aj prostredie väzenia a aj keď väčšinu filmu je tu JCVD skôr ako detektív, druha polka a hlavne finále už priniesla to pravé orechové. 65% - 3* ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Sarafiana radím do rovnakej ligy ako sú Firstenberg, alebo Pyun. Na Van Damma je aj toto dosť zlé a spomínam si, že ako jeho veľký fanúšik tých 12 rokov ago, som bol s tohoto celkom sklamaný. Netúšim teda pre koho je to určené, lebo ambície zaujať staršie publikum ako 12 ročných to veru nemá. A zase naopak pre tých mladších krvilačných je to suché. ()

Reklama

type_B 

všechny recenze uživatele

Jedna zviezda za scénu s letícím francouzákem. Fakt jsem to Van Dammovi za jeho herecký výkon přál. Rovnou na sanici. Ou yeah, tomu se říká moment katarze, kdy začíná mít divák dojem zadostiučinění. Druhá za roztomile odrzlého a nadrženého mladistvého počítačového geeka. Třetí za funky rytmy v závěru filmu. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Oukej, beru že JC si musel ve svém seznamu činů, kterými chce zarmoutit svět, odškrtnout položku "natočil jsem vězeňskej film", ale proč šel až na krev, proooooč? Trochu škodolibě jsem se těšil, že Žánovi natrhnou... upraví pohled na svět zločinců a ono nic. Milostný taneček se opravdu nekoná, přitom k tomu má belgický krasavec všechny předpoklady. Bitky s extrémně nudnými protivníky nevytáhne z podprůměru ani finální zúčtování s tragikomickým Sandmanem, které svou blbostí podtrhuje souhrnou negramotnost celého Death Warrant. 10% ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý Van Damme. Vlastně je to až ukázkově průměrné. Moc se tam neděje, Jean-Claude kope slušně, takže asi tak. Ten finální souboj je ale trošku ujetý (chápejme béčkově výborný). Mlátěj se tam hasákama, padaj z deseti metrů, lezou z pece. Zasmál jsem se u toho. A taky když jde pak po schodech mezi vězněma. -"Zabil ho." -"Uvolněte mu cestu." -"Dáváš to Burku." ()

Galerie (53)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama