Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Dobová trapná móda, špatné dialogy, ale neuvěřitelné tempo a Seagal v nejlepší formě. Jeden den, jedna noc, perfektní lokální soundtrack v čele s Beastie Boys, malé fóry, kulečníková koule, štěně v pytli a Forsythe v šílené roli, která se nedá zapomenout, ale jako brooklynský rodák do ní skvěle zapadl. Tímto výkonem navázal až úlohou šerifa v Devils Rejects. Poslední zhlédnutí 4/2021. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V Seagalově nevyrovnané filmografii tenhle akční thriller působí velmi osvěžujícím dojmem a dokazuje, že když měl Seagal štěstí na režiséra, natočil zajímavý film, ve kterém exceluje v záporné roli William Forsythe. Samotný Seagal je zde ve vynikající formě, ale k dokonalosti má film daleko. Béčko zůstane béčkem. 60% ()

Reklama

Decker 

všechny recenze uživatele

Zrejme nejlepsi Seagaluv snimek. 90 minut nadprumerne akcni rubanice, Seagalova efektni choreografie a nekompromisni drsnota a samozrejme dobre napsany scenar a pevna rezie. Vse je vsak relativni a nebyt to Seagal jednalo by se pouze zrejme o prumerny mozna podprumerny akcni thriller. Takhle vsak nemam vetsich vyhrad, ale stale se jedna o jedndochou zabavu pri ktere clovek nemusi moc premyslet pouze se necha vest do zavercneho smece. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Jakkoli slovo 'nekompromisní' ve spojení s filmy mám čím dál méně ráda, neb je poněkud nadužíváno, zde se mu neubráním - nekompromisní, osmdesátkami dýchající svižná akce. Seagal ozlomvaz láme končetiny i střílí, chutě běhá, sype ze sebe jednu drsnou promluvu za druhou, je-li člověk v náladě na takový typ filmu, nejspíš se bude dobře bavit, alespoň mně se to poštěstilo. Navíc se nemohu ubránit luzné představě S. S., kterak se po dokončení čištění Brooklynu od italské mafie vydává do matičky stověžaté očistit tuto od buddhistů z Vinohrad. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů Steven Seagala, to každopádně. Ale mám v jeho kariéře několik ještě lepších favoritů. Tohle je takový lepší průměr. Navíc se mi na tom nejvíc líbil magor Richie Madano (William Forsythe). Ale ani naše ústřední hvězda nezůstávala vůbec pozadu. Násilí tu bylo v hojné míře a to je přesně to, co mám u jeho filmů tolik rád. Navíc počet mrtvých byl rovněž velmi uspokojující. Jen velká škoda, že tu bylo i několik nudnějších pasáží, které přibrzdily jinak slušně našlápnutou brutalitku…60% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Součástí soundtracku se stala známá skladba kapely Bestie Boys "No Sleep Till Brooklyn, která právě pojednává o lokalitě, kde se děj filmu odehrává. (OceanView)
  • Vůz, který řídí v závěrečné scéně Ritchieho gang, je slavný americký automobil Buick GNX. (OceanView)
  • Film sa mal pôvodne volať The Price of Our Blood ale tvorcovia ho neskôr zmenili na Out for Justice. (Seag)

Reklama

Reklama