Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Mooreová a Woody Harrelson se představují v rolích Diany a Davida Murphyových, milenců ze střední školy, kteří se vezmou a v životě si vedou velmi dobře - Diana je úspěšná realitní makléřka a David zase idealistický architekt, který postavil vysněný dům u oceánu. Pak ale udeří recese. David je náhle bez práce a oni už si tak nadále nemohou dovolit splácet hypotéku. Půjčí si proto od Davidova otce 5 000 dolarů a vydají se do Las Vegas, aby se pokusili vyhrát peníze na zaplacení půjčky. Zpočátku mají štěstí a získají 25 000 dolarů, ale protože kasino vždycky nakonec vyhraje, mladí manželé o všechno přijdou. Zatímco se Diana pokouší ukrást sladkosti v luxusním butiku, všimne si jí miliardář John Gage (Robert Redford), kterého okamžitě uchvátí. John pozve Dianu a Davida na opulentní večírek, kde nabídne Davidovi milion dolarů za jednu noc s jeho ženou. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (184)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení bylo více než lákavé. Robert Redford byl jako vždy velmi charismatický a šarmantní. Měl za to, že si za peníze může koupit všechno a všechny. Ovšem to se trochu přepočítal, protože upřímná láska od srdce se opravdu koupit nedá, i kdyby se snažil sebe víc. Taky to pak pochopil. Délka filmu je krapet přehnaná. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Ve svý dobje bych tomu dal i pjet hvjezd, takhle s letmým odstupem uš je to takoví tuctoví, tak stačej tři. jedna je za Redforda, druhá za úžasnou Demi, třetí za to že to byl asi první film vo něčem takovim co jsem zřel, a to je vše co k tomu dodám, páč to zas kdovíjakej hit s odstupem těch led nejní. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Dosť obstojný film, možno až príliš cukrový, gýč to rozhodne nie je. Má to nádhernú hudbu, celkom slušnú psychológiu a zaujímavé vyvrcholenie, kde zistia, že manželstvo a láska sú niečo viac, niečo silnejšie než peniaze. Prvá polovica bola ozaj slušná vzhľadom na rozhádzanie svojich peňazí, neúspech vo svojom pracovnom obore, malo to niečo do seba. Tá druhá s výčitkami a polemizovaním bola ozaj divná. Najmä ma udivoval on, však sa dohodli, tak ju nemal viniť, avšak aj ona aj napriek dohode ho nemala takto podviesť, lebo manželstvo je niečo viac, avšak ani tu nehrajú na kresťanskú nótu, skôr na akúsi morálku. Nuda to rozhodne nebola, doplnili to typickými sexuálnymi trikmi, niekde bradavka, niekde zadoček, nejakým napätím, ktoré nasledovali slzy a hneď tu máme romantický "doják". Taktiež tento film mohol mať veľa verzií od superromantických po supervulgárne, no toto je taký celkom znesiteľný film. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Casto som premyslal nad tym, preco ma tento film v minulosti stale bavil aj napriek nizkemu hodnoteniu na CSFD a prisiel som pri poslednom pozreti na to, ze na vine je nielen herecka Demi Moore, ktoru som si oblubil uz v DUCHOVI (1990), dalej diskutabilna tema, kto by to za milion dolarov urobil alebo neurobil, ale hlavne krasna hudba Johna Barryho, ktory dokazal krasne skomponovat hudbu aj pri westerne TANEC S VLKMI (1990) alebo pre SPOMIENKY NA AFRIKU (1985). V kazdom pripade mi tento film zostane dlho v pamäti, ako film, ktory ma bavil a vzdy ma bude bavit aj napriek zdlhavosti niektorich dialogovych scen a zaveru, ktory mohol byt o nieco zaujimavejsi. Takze aby som to jednoducho vysvetlil, filmu davam 3 hviezdicky a stvrtu pridavam za hudbu. __________ Robert Redford - (John Gage) +++ Demi Moore - (Diana Murphy) +++ Woody Harrelson - (David Murphy) +++ Seymour Cassel - (Pán Shackleford) +++ Oliver Platt - (Jeremy) +++ Billy Bob Thornton - (Day Tripper) +++ Rip Taylor - (Pán Langford) +++ ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Nechutně movitý John Gage ví, že koupit se dá všechno a každý má svou cenu. David s tím nesouhlasí, protože nekonečnou hotovost nikdy nevlastnil a chování boháče mu připadá nemorální. Jeho názor lehce nalomí milionek šustivých dolárků položených na stole s nabídkou výměny za noc strávenou s jeho manželkou Dianou. Od této chvíle slušně rozjetý snímek ztrácí tempo, zmatená Diana se pohybuje mezi charismaticky sympatickým milionářem a trucovitě zamilovaným manželem, přičemž se prostor pro zábavu nebezpečně snižuje na minimum. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Čierne šaty, navrhnuté vo filme pre Dianu Murphy (Demi Moore), vyvolali po vydaní snímky taký obrovský záujem, že boli často kopírované inými návrhármi v ďalších filmoch. (misterz)
  • Demi Moore a Woody Harrelson vyhráli cenu MTV Movie za nejlepší polibek roku. (Terva)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. dubna 1993 v Beverly Hills (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama