Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak

  • Česko Dravá Ginger (více)

Obsahy(1)

Krev, mrtvoly a okultní vědy. Ginger a její sestra Brigitte jsou ty největší kamarádky a mají opravdu dost neobvyklé záliby. Střední škola, biologie, rodiče, randění - to všechno je pro ně dokonalá nuda. Blíží se úplněk. Šestnáctiletá Ginger má svou první menstruaci a jednoho večera se domů vrátí pokousána po celém těle. Co se stalo vědí obě dvě. Temný noční přízrak nemohl být nikdo jiný než vlkodlak. Dívka se pomalu a jistě mění v krvelačnou bestii. Město plní strach a v ulicích přibývají roztrhané mrtvoly zvířat i lidí. Vlčí přirozenost nabývá vrchu s každou přibývající nocí, po které se Ginger probouzí s chutí krve v ústech, a je jasné, že za chvíli bude jakýkoliv vztah i k vlastní sestře dalekou minulostí. Zůstane jen hlad... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (116)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Mno, teda...První půlku jsem čekala jestli se něco začne dít, ale dívat se na to ještě dalo. Druhá půlka je jak vystřižená z nějaké parodie. Bez nápadu a originální myšlenky. Stopáž je neúnosně dlouhá na to, že se neděje nic zajímavého a ke konci jsem se vážně hodně nudila. Hudba téměř žádná a herci nic moc. Pokračování si s radostí nechám ujít a pokud nejste nadšenými vlkodlačími fanoušky tak vám doporučuji se tomuhle snímku který není ani horor ani komedie vyhnout. Dávám jednu silnější hvězdu. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

A já myslel, že jde o absolutní vlkodlačí kult. Mně tento snímek neměl absolutně co nabídnout. Vypadal velmi amatérsky, herci byli nesympatičtí. Nejlepší na celém filmu byla asi maska vlkodlaka po úplné proměně a ani ta teda nestála zrovna za moc. Obávám se, že pro mě série Moje sestra skončila předčasně po prvním díle. Mé vlkodlačí číslo jedna jsou stále Psí vojáci. 30% ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

"Deje sa somnou niečo divného." Prvý diel tejto priemernej sérii, nám ukazuje ako to bolo s Ginger, a to čo ju má ešte len čakať. Filmu nemám čo vytknúť všetko funguje ako má, vzťahy sestier, ktoré chcú byť stále spolu, premena vlkodlaka nastane až na konci ale sem tam sa niečo udeje, gore efekty tu máme vela, kdežto u dvojky sme pozorovali Brigitte a jej všemožný príbeh, v jednotke je to presne naopak, ide sa hneď na vec a nenaťahuje sa to 80 percent. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu, potažmo většina děje je pro EMO populaci jako stvořená. Nicméně i já patřím k těm, kterým se film docela líbí a hodnotí ho jako průměrný hororový počin. Herecké výkony obou filmových sester jsou na velice slušné úrovni (především pak Emily Perkins). Dokonce i hlášky které se zde objeví, jsou místy opravdu trefné a dokázaly mě rozesmát. Horší to už je s vizuální podobou samotného vlkodlaka, který je doslova katastrofální. 6/10 ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Inovativní pohled na vlkodlačí subžánr, ve kterém nakonec ani tak nejde o samotné vlkodlaky jako o vztah dvou dospívajících sester, kterým se nedaří zapadnout mezi své vrstevníky, o což víceméně ani nestojí. I tak snímek plný pikantních záběrů, který rozhodně stojí za pozornost a v rámci vlkodlačích filmů osvěžující podívaná. Navíc perfektní psychologické vykreslení dvou hlavních postav, které můžete v reálném světě potkat pod jmény hirnlego (G.) & kiddo (B.) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (29)

  • Slovíčko “fuck“ a jeho různé varianty zazní ve filmu celkem 75 ×. (Stocki)
  • Film se odehrává ve fiktivním městečku Bailey Downs, kde se o 15 let později odehrává i film Vánoční horor (2015). (ČSFD)
  • Film byl v některých kinech ve Velké Británii v roce 2001 zakázán, protože byl spojován s propagací násilí mezi teenagery. Když poté o rok později film vyšel na VHS, stal se jedním z nejprodávanějších hororů své doby. (veru_needy)

Související novinky

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

27.10.2020

Blíží se úplněk, a tak následující zpráva přišla právě v ten pravý čas. Pokud jste fanoušci vlkodlačích hororů a je vám líto, že kvůli pandemii koronaviru a s tím spojeným vládním opatřením se nebude… (více)

Reklama

Reklama