Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Architekt Peter Mitchell, karikaturista Michael Kellam a herec Jack Holden společně obývají luxusní newyorský byt a spokojeně si užívají života svobodných mládenců, plného zábavy a známostí s pohlednými dívkami. Ten však jednoho dne nečekaně naruší šokující objev na prahu jejich bytu. Před dveře totiž někdo doručil skutečné, živé, a jak se zdá, tak v tu chvíli také nevratné nemluvně. V přiloženém dopise prosí nějaká Sylvie Jacka, se kterým prožila při natáčení jednoho filmu krátkou milostnou pletku, aby se postaral o jejich malou dcerku Marii. Protože je Jack zrovna mimo město, natáčí totiž v Turecku další levný film, musí se o dítě zatím postarat Peter a Michael, i když ani jeden z nich nemá s dětmi a péčí o miminka žádné zkušenosti. Zpočátku je miminko přivádí k zoufalství, protože jim "mateřské" povinnosti zabírají veškerý čas a značně nabourávají dosavadní zaběhnutý způsob života, plný radovánek, vlastních více či méně úspěšných kariér a večírků s přáteli. Jenže postupně si na malou Marii začínají zvykat, jejich život najednou dostává hlubší smysl, a když se pro ni Sylvie jednoho dne vrátí, zjistí, že jejich životy jsou bez ní podivně prázdné a neuspokojivé. Rozhodnou se tedy pro poněkud neobvyklé řešení. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Han22 

všechny recenze uživatele

Nejúspěšnější film v USA za rok 1987... inu američani mají zvláštní vkus, čekal bych větší hitovku. Je fakt, že tři muži jsou jako komedie v podstatě dokonalí a ať si říká kdo chce co chce lepší než originál - Selleck, Guttenberg a Danson jsou parádně sehraní a lepší než jejich francouzské protějšky. Dlouhá léta mi vadilo, že film dělá z chlapů úplný debily, kteří nejsou schopni ani o pitomý mimino se postarat... tváří v tvář skutečnému dvouhodinovému! hlídání jednoho mimina se náhle tato nereálná komedie proměnila v mých očích na realistické drama :-)) Takže jo v podstatě výborný film, jen tu honičku s těmi mafiány si mohli tvůrci odpustit. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Myslím, že francouzský originál si nikdy nepustím. Proč? Protože mi stačí tři unylé obličeje na fotografiích, zatímco pánové Selleck + Danson + Guttenberg jsou komedianti od pohledu. Jejich péče o miminko (mimochodem jedno z nejroztomilejších, které jsem kdy ve filmu viděla) je nejprve zábavná a v závěru dojemná. Příjemná podívaná. ()

Reklama

sun.eagle odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju akční trháky 80 let, a vlastně skoro celou tu éru. Skoro proto, že na opačném polu než byli ti nabušení Arnoldové a Slyové byly tyhle rádoby upa supa vtipné a srandovní rodinné komedie s nějakým děckem jako hlavním lákadlem. Obsadily do toho tehdejší hvězdy na vzestupu či už mírně za zenitem, za účelem nakopnutí kariéry. A tahle hrůza je esence výše popsaného, za každou vteřinu kdy o to zavadím mi vyskočí vyrážka. Je z toho vidět jak ten rádoby humor tlačí na sílu a prostě to nefunguje. Tyhle Tři muži a nemluvně, Kdopak to mluví a Plné domy prostě ne. A btw. nesnáším Teda Dansona. Když mám kocovinu a potřebuju se vyblít tak si pustím Teda Dansona a už to jede. Made in America je tutovka. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kolosálny úspech na počudovanie. Až zamrzí, aké nie veľmi vydarené snímky sa stali hitom. TRAJA MUŽI A NEMLUVŇA byť toho príkladom. Ak sledujem komédiu, očakávam príval humoru a nie to, že sa za celý čas ani len neusmejem. Ani záver, ktorý robí z tohto filmu mix komédie a drámy, nieje emocionálne nabitý, aj keď sa prejavujú city. Snímok proste silno zastaral a môže slúžiť len ako príklad pre priemernú ukážku komerčného filmu rokov 80tych. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Ucházející film o tom, jak se parta chlapů stará o mimino jednoho z nich. I když si zpočátku počínají docela komicky a nezkušené, tak popravdě musím uznat, že si chlapi nakonec vedou velmi dobře a se vším si s důvtipem poradí. Celkový děj mi ovšem už přišel spíše slabší a ke konci filmu se už hodně vaří z vody. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (17)

  • Film patrí medzi najúspešnejšie snímky roku 1987, po celom svete zarobil takmer štvrť miliardy dolárov, čo pri rozpočte 11 miliónov vytvorilo ohromný zárobok. (Raccoon.city)
  • Tom Selleck (Peter Mitchell) bol vraj ohromne nervózny vždy, keď sa mu dostalo dieťa do rúk. Neustále sa vypytoval matky dvojičiek predstavujúcich Marry, či to robí správne. (Raccoon.city)
  • Ve scéně, kdy Peter (Tom Selleck) a Michael (Steve Guttenberg) běží zkontrolovat Jacka (Ted Danson), který byl s Mary ve sprše, tak proběhne konverzace, kdy chce Jack naznačit, že Peter a Michael o ně měli strach. V českém dabingu však zazní: "Strejda Peter a strejda Jack". (johnnymay)

Reklama

Reklama