Reklama

Reklama

Veronica Mars

(seriál)
  • USA Veronica Mars (více)
Trailer 1
Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2004–2019), 50 h 24 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Rob Thomas

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn, Michael Muhney, Tina Majorino, Harry Hamlin (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(72)

Obsahy(1)

Veronica Marsová je pravou rukou svého otce, los angelského 'soukromého očka' Keitha Marse, který dříve býval šerifem. Potom se ale v městečku odehrála vražda Veroničiny nejlepší kamarádky, dcery jedné z nejbohatších rodin - Lilly Kaneové. Šerif Mars se vydal po špatné stopě a ze všeho obvinil Lilyina otce, vlivného muže Jakea Kanea, jenže k vraždě se později doznal jistý Abel Koontz a lidé přestali Veroničině otci věřit. Ztratil práci, manželka se odstěhovala a vrstevníci Veronicu vyvrhli ze své společnosti. Alespoň tak to Veronica vždycky viděla. Jenže bylo to opravdu takhle? Byl Abel Koontz opravdu vrahem anebo v tom bylo něco víc? Proč má otec v sejfu i po tak dlouhé době stále složku s Lillyiným případem? A odstěhovala se Veroničina matka vážně jen z důvodů, které byly Veronice řečeny? Odpovědi na tyhle a mnoho dalších otázek se dozvíte v 22 dílném seriálu z produkce režisérů, jenž mají na seznamu např. Ally McBealovou, Chirurgy, Aktu X aj. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (172)

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prve dve serie boli fajn. No, dej nie je prave z tych, ktorym by niekto plne veril, ale je nam to predvedene hned od zacatlku. Inak ma stvalo tak maximalne to, ako nahrubo chodila Verca zmalovana.... No ale tretia seria. Nuda, dookola to iste.... naviac, clovek tazko fandi serialu ked prestava fandit hlavnej hrdinke... // Spatne som ale na serial spominala s laskou a film i S4 potesili, hoc tiez nie su nicim vynimocne. ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Ve Veronice Mars si každý najde své. Nejedná se o tupou zábavu pro stupidní pubertální holčičky, ale o jeden z nejinteligentnějších seriálů pro teens. Milovníky drama jistě potěší momenty, při kterých vám bude běhat mráz po zádech a zvraty, které nečekáte, na fanoušky romantiky zde zase čeká komplikovaná love story. Pokud to nevzdáte po prvních epizodách, kdy vám nejspíš bude VM připadat jen jako další ničím výjimečný seriál pro puberťáky, dočkáte se chytrého a brutálně návykového seriálového počinu. Sice už nějakou tu dobu nejsem úplně cílová skupina, ale Veronica Mars mě stále strašně baví. Dejte ji šanci a myslím, že vás nezklame. ()

Reklama

koniklecka 

všechny recenze uživatele

Tento seriál se mi zalíbil až nedávno, Veronica mi byla dříve nesympatická a nelíbila se mi. Ale musím uznat, že v nových sériích ji dost vylepšili :) A navíc je to promyšlený seriál. Narozdíl od Smallvillu, který jde v televizi hned poté a tak je snadno vidět ten rozdíl. Pro mě je Veronica Mars ideální seriál na odpoledne po škole - moderní prostředí, mladí lidé, škola, hezcí kluci:)) a navíc i zajímavé příběhy... Takže je mi celkem líto, že nám Veronica "zmodrala". ()

anusha 

všechny recenze uživatele

vzhladom k tomu ze si prave moju high school prezivam na vlasnej kozi tak nemam rada rada serialy a filmy z tohto prostredia no tento ma velmi neobvykle vobec neirituje vlasne dalsich par noci asi zase nebudem spat kym to nedopozeram ___ no dopozerala som ale vazne neviem ci sa to rata ako dopozeranie kedze sa to nijak nekonciiii hej kde je spravodlivost aaach ___neviete niekto kde by som nasla logana mimochodom ??? come on now sugar ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

JÉÚÉÚ!! KRISTEN BELL!! TÝ JO, TO JE KUS!! MÁ PRSA! A POŘÁD NĚCO ŘEŠÍ. A TAKY VAGÍNU! A TY JEJÍ KAMARÁDI! ASI TO BUDĚ NĚCO PROMYŠLENÝHO. SUPR!! DÁM ČTYŘI HVĚZDIČKY! NE, NE, ROVNOU PĚT!! Já píši vám - co mohu více? Co ještě mohu dodati? Teď vím, že máte právo sice mne pohrdáním trestati... a to za 30%. ()

Galerie (403)

Zajímavosti (28)

  • Jason Dohring původně zkoušel roli Duncana a Teddy Dunn roli Logana, nakonec si role prohodili. (TomikZlesa)
  • Seiál Veronica Mars pomohl vzniknout seriálu Party Down (2009): tvůrce Party Down Rob Thomas je také tvůrcem Veronicy Mars, další tvůrci Party Down John Enbom a Dan Etheridge produkovali Veronicu Mars a poslední tvůrce Paul Rudd se objevil ve Veronice jako hostující herec. Herci, kteří se pravidelně obejvují v Party Down - Ken Marino a Ryan Hansen - hráli pravidelně i ve Veronice Mars a další pravidelní hereci z Party Jane Lynch a Adam Scott se objevili ve Veronice jako hostující herci. Hostující herci v Party Enrico Colantoni, Jason Dohring, Alona Tal, Ed Begley Jr., Daran Norris, Ryan Devlin a Kristen Bell zase pravidelně hráli ve Veronice. Další hostující herec v Party Joey Lauren Adams hostoval i ve Veronice. (HappySmile)
  • Pro roli Kendall byly zvažovány pouze 2 možné herečky, Heather Graham a Charisma Carpenter. Graham v té době natáčela Emily´s Reasons Why Not (2006). Carpenter byla velký fanoušek seriálu a roli nakonec získala. (TomikZlesa)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Souboj blondýnek v Burlesce

Souboj blondýnek v Burlesce

11.10.2009

Bývalá Veronica Mars Kristen Bell (právě tento víkend má za louží premiéru její komedie Trable v ráji) bude znepříjemňovat život Christině Aquileře. Zahraje si totiž její rivalku v muzikálu Burlesque… (více)

Reklama

Reklama