Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Matli 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo celkem nudně a o ničem, ale když se člověk seznámí s postavama, tak se na to moc příjemně kouká. Zajímavá a zvláštní romanťárna a to můžu, není to nic co by tu bylo už 100x. Extra hvězdička navíc za výbornýho Robina Williamse a krásnou Penélope (postavička jako víno:-) ). Ani (chudák) Paul Walker nezklamal, bylo zajímavý ho vidět v něčem jiným než v Rychle a zběsile. 67% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Krásný film u kterého jsem hodně brečela. Prostě jsem si nemohla pomoct. Ale jinak, po tom co odezněly první pocity, musím uznat že nic moc. Docela trošku nuda, příběhy vůbec nezapadaly a neměly nic společného, slabý scénář, vlastně tu o nic nešlo. Ale za to moje rozbrečení, dávám tři hvězdy, i když by to bylo tak na dvě. ()

Reklama

Freemantle 

všechny recenze uživatele

Dárek z lásky se dá obsahově popsat velmi stěží. V prvních pár momentech jsem se opravdu radostně zasmál, některé momenty mi přišly (docela) vtipné. Ale pak? Osobně nevím, kam bych snímek zařadil. Vánoční romantické drama o... o ničem? Ne, o ničem to rozhodně nebylo. Tento film je o něčem a o ničem. Nepochopitelná kombinace? Ano, to jistě je. Ovšem v tomto případě je tento, zdánlivě paradoxní a nesrozumitelný, výraz namístě. Po dobu sledování se mi hlavou honila myšlenka, že se scénarista a režisér snaží napodobit "Love Actually". Což samozřejmě nejde. Každý však musí posoudit sám. Dárek z lásky je tvořen kombinací následující formule: Vložte do hrnce flák (posmutnělé) romantiky, přidejte ještě více (promarněné) lásky, pořádně promíchejte a pak pomalu přidávejte kapku pochopení, odpuštění a návratů... Po hodině a půl budete zaručeně přejezeni, ale hlad se brzy vrátí! Hloupost? Možná... Tento film byl s největší pravděpodobností založen na dobré myšlence, ale chybí mu preciznost zpracování a dotažení do konce, u kterého bych měl hřejivý pocit u srdce. Všechny scény jsou příliš krátké a ničím nezaujmou. Většinu času se soustředí na rozdmýchání divákova citů, poukazování na problémy současné společnosti a nápravu činů. Scénář a vůbec celý snímek je brán seriózně, o tom žádná. Naopak se dle mého názoru stala kámenem úrazu jeho nedokonalá realizace a shrnutí tohoto tématu do velmi krátkých 96 minut. A kvalitu snímku nezachrání ani taková jména, jako P. Cruz nebo P. Walker ... Stručně řečeno, režisér a scénárista se snaží obeplout oceán. Bohužel na voru. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Tento film by měl možná dobrou myšlenku, ale scénář byl velmi slabý. Absolutně nedostatek dialogů a pokud nějaký byl, tak byl velmi pesimistický. Náhodné setkání čtyř lidi, kteří si v podstatě nemají co říci, protože má každý dost svých starostí a žije každý ve svým světě. I když ve filmu hrají 4 známé hvězdy, tak z tohoto smutného příběhu nedokázaly vykřesat žádnou jiskřičku, která by potěšila diváka svou vánoční atmosférou. Smutek, soucit, láska k bližnímu a pochopení pro jeho starost a bolest - to je tak asi ve zkratce obsah rádoby "vánočního filmu". ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Film. To je jediný, co mě k tomuhle napadlo. To znamená průměrnej, suchej, nevýraznej film, kterej jenom tak běžel a já na to koukal, jak člověk, co nemá nic jinýho, co by se mu chtělo dělat. Nezaujalo mě to, i když některý dějový linie byly zajímavější, než ostatní. Trapná byla ta z nemocnice s dcerou chcípající matky a chlápka v komatu ve vedlejším pokoji... ono celkově všechno, kde se objevila Susan Sarandon, mě vubec nebralo. Zajímavější byl žárlivej polda Paul Walker a Peneélope, v návaznosti na bláznivýho dědka Alana Arkina, ale ani to nebylo do nebe chrstající. No su rád, že to skončilo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama