Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean Hamiltonová je matka ve středních letech a její největší radostí jsou dcery Holly a Zoe. Největší starostí zase chlapi. Každý nepodařený vztah řeší útěkem bez ohledu na své dcery a ani ji nenapadne, že by na tom bylo něco špatného. Holly už unavuje stěhovat se pokaždé, když matce nevyjde další vztah. Jediné, co by pomohlo, je tajný ctitel. Ten ale neexistuje, a tak si ho Holly jednoduše vymyslí. Její matka je po dlouhé době znovu šťastná. Muž, který se do ní zamiloval, je konečně tím pravým, ráda by ale znala jeho jméno a tvář. Jediným adeptem na dokonalého muže je spolužaččin šarmantní strýc Ben, a tak si Holly tak nějak "vypůjčí" jeho totožnost... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

mikalana 

všechny recenze uživatele

Koukatelné a dokonce se i zasmějete, pokud nebudete příliš kritičtí, uvolníte se a rozhodnete pobavit. Celkově je to trošku nedotažené a nahoře to drží především "pan božský" jako zajímavá postava, o které se bohužel nedozvíme tolik, kolik bychom chtěli. Hilary Duff nám dospívá a já se znovu ptám: jak dlouho bude ještě moct hrát naivní krásky? ()

Blacki 

všechny recenze uživatele

Někdo potřebuje (aspoň občas) nějakou tu dávku naivní romantiky a já se počítám mezi ně. A pro tento účel je tento film naprosto postačující. Bylo to zábavné a našli se zde i chlapi, na které se dalo koukat (tím nemyslím toho z pekárny). Děj to má sice prostý, ale k tomuto typu filmů to prostě patří. ()

Reklama

pavont 

všechny recenze uživatele

Tuctove, tuctove, tuctove. 100 krat videne a este 100 krat pred nami. Hilary je herecka na prd a jej uzke portfolio zacina vyzerat hrozivo. A kdo je pan Bozsky. A do riti Chris Noth. To je prekvapenie. Vieme ako to skonci uz od tituliek. A co ples? Nechyba? Preboha len to nie. Takze ano, tak ako Manuely a Jednoduche Marie aj toto si bez pochyby divakov najde. Takze romanticke komedie ano ale toto uz nikdy viac. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

V prvý řadě bych rád uvedl věci na pravou míru, protože samozřejmě já jsem ten jedinej a pravej dokonalej chlap, božskej k tomu. Je mi líto Hilary, že na to ještě nepřišla, protože jinak by si nemusela vymejšlet falešnýho bambulu, kterej se její zoufale sex postrádající maminu snaží sbalit tak originálně a nápaditě, že by to sice možná zabralo na puberťácky vyšilující deváťačku, ale na Heather, která ve sportovním flirtování s muži znamená totéž, co vrstevník Jágr v NHL...? Asi nikdy nebudu správnej Američan. První poločas, ve kterym se hraje spíš na fórky a parodie, je ke koukání. Bohužel na druhou půlku naběhne naprosto marnej okresní přebor a chybí snad už jen Pepík Hnátků, kterej by po nekončícím nastavení plným toho nejprovařenějšího klišé a kýče prochlastaným hlasem zahlásil "ty vole, dem to zalejt." ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Velmi romantický film, ktery musi vetsine divaku vytlacit z oka slzicku. Je proste necim zvlastni. Tento pribeh neni 100x vyprany (i kdyz ani to nekdy nevadi) jako u jinych romantickych filmu. Muzu vrele doporucit. Za film bych dal asi 4,5 hvezdicky, ale musim jeste pridat kvuli me oblibene herecce Hilary Duff. Ta holka ma fakt talent... :-) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na životě scénáristky Heather Robinson z doby, kdy jako teenager žila v Tucsonu. (HappySmile)
  • Muž, který je představen jako lídr skupiny Styx, je Dennis DeYoung, který byl až do roku 1999 doopravdy hlavním zpěvákem Styx. (HappySmile)

Reklama

Reklama