Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Bosé nohy v parku ... fajn nápad - jenomže do léta je ještě hodně daleko. Zatím tady máme nevlídný, ledově studený únor, promrzlé hnízdečko lásky, jednu velice nekonvenční novomanželku a její protipól - seriózně se tvářícího právníka. Tak se můžeme podívat, jestli jejich velká láska kromě zmíněných maličkostí překoná i 5 pater bez výtahu - nebo 6, ale to je vlastně jedno ... Brilantní situační komedie s jiskřivými dialogy a skvělými herci. ()

pivo 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca komédia, ktorá funguje aj dnes, po vyše 40-tich rokoch. Chcehtal som sa takmer vkuse, ale čo ma fakt rozsekalo, boli pasáže so schodami (výnimka z pravidla, že opakovaný vtip nie je vtipom) a potom druhý príchod elektrikára. Okrem toho, vynikajúci herci, medzi Refordom a Fondovou to fakt iskrí. Kiežby aj súčasné komédie boli takéto vtipné (tým netvrdím, že niektoré nie sú, len by ich mohlo byť viac). ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá hvězdička pouze za ústřední duo Redford/Fonda, protože je to klasická (ač místy relativně vtipná) romance, kterých už jsem viděl minimálně padesát a naprosté minimum z nich je výjimečné aspoň něčím. Ne, že bych se nudil, ale nebylo v tom opět nic objevného, na co bych si s odstupem vzpomněl. 70% ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem v televizi jako malá a už tehdy se mi to líbilo a strašně jsem chtěla takový malý byteček, kdekoli. A už tehdy mi připadala Corie pěkně hysterická, jen jsem to neuměla pojmenovat. Nicméně, když pak babička označila jednu známou paní za hysterickou, okamžitě mi naskočila před očima Corie:-) Fandila jsem chudákovi Redfordovi. A tyto pocity se nemění, kdykoli film vidím znovu (v TV, na dvd bych si haštěřivou Corie dobrovolně nepustila). Ale dopadlo to dobře, hurá! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Očakával som podľa názvu snímky, že by sme sa dočkali aj pár záberov na nohy zvodnej Jane Fondy, no názov zjavne klamal. Miesto toho sme sa dočkali nôh Redforda. Film začal veľmi zaujímavo, vyzeralo to, že sa celý film bude odohrávať v nastolenom tempe, no po hodine to začalo nudiť a tiež sa ukázalo, že do filmu sa toho veľa nevložilo, pretože pôsobí nízkorozpočtovo medzi kulisami jedného otrasného bytu. Áno, je to pravdepodobne jedna z najlepších rolí Jane Fondy, ale to neznamená že jedna hviezda utiahne celý film. Na moje potešenie tu Jane pripomínala svojou ryšavou šticou moju obľúbenú Amy Adams. Robert Redford vo svojich 31 rokoch hral ako vždy dobre. V snímke sa veľa postáv neobjaví, ale polovica z nich dosť lezie na nervy, obzvlášť Redfordova svokra ako aj francúzsky "modrofúz". Posledných 40 minút bola naozaj dosť nuda. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Film bol natočený v New Yorku, USA. (Arsenal83)
  • V roku 2002 bol film na 96. mieste v rebríčku „100 najväčších melodrám všetkých čias“ Amerického filmového inštitútu. (Arsenal83)
  • Mildred Natwick (Ethel Banksová) a Herb Edelman (Harry Pepper) se objevili ve stejných rolích i v divadelní verzi Bosých nohou v parku (v letech 1963-67). (D3VIL)

Reklama

Reklama