Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jon Brion: 1. Crazy Little Thing Called Love - Dwight Yoakam ,2. Who Loves You Baby - Telly Savalas ,3. Story of My Life - Social Distortion ,4. The Break-Up Theme - Jon Brion ,5. Timebomb - Old 97's ,6. Boogie Nights - John Michal Higgins/Sumphony of Guys ,7. Ay Cosita Linda - Perez Prado ,8. 26 - Shawn Lee ,9. It's Only a Paper Moon - Ella Fitzgerald ,10. Mirror - Jon Brion ,11. Time - Rich Jacques ,12. La Vem a Baiana - Jussara Silviera ,13. I Can See Clearly Now - Johnny Nash ,14. Rainbow Connection - John Michal Higgins/Sumphony of Guys, ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Rozchod je přesně tím filmem, který by podle mě klidně mohl být vzorem pro romantické komedie. Žádné diblíkovské herecké výkony, žádné začínající herecké hvězdičky, žádný nucený humor, žádná střední škola a žádné fotbalové mužstvo. Tenhle film se pohybuje totiž přesně na hranici mezi komedií a vážným dramatem, přesněji bych Rozchod popsal spíš jako inteligentně a vkusně odlehčené romantické drama. A pokud v něm nenajdete spoustu životních pravd a vztahových pravidel, zkuste to příště radši někde jinde. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Proč je tak těžké přijmout, že nejde ani o vysmátou komedii, ani o nervydrásající drama. Vždyť v životě taky nejsme pořád v depresi po rozchodu, občas se dokážeme na uplynulou dobu podívat se sarkasmem a nadhledem. A právě takováhle ironie s nádechem upřímnosti mi pro filmovou romantiku sedí. Vince Vaughn hraje přesně takový typ chlápka, kterého bych chtěl za kámoše a ve své počáteční buranskosti je neodolatelný. Navíc chápu důvod klíčové hádky ("Chci, abys mi chtěl pomoct") z obou stran. Na druhou stranu nechápu, že se Gary nešel lísat hned, protože taková by byla moje první reakce. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková slabá, nevýrazná romanťárna. Žánru komedie se film jen mírně dotýká, mé očekávání byly ale opačné a doufal jsem v nějakou ulítlou komedii plnou bizarních situací a humoru, ale bohužel nic z toho se zde nenaplnilo a film jede 100 minut čistě jen v rovině dramatu a romantiky. Pár, kterému to kdysi klapalo, se během chvíle rozhádá a začnou si dělat naschvály, jen aby jeden druhého naštval a donutil žárlit a chtít jej zpátky. Jednoduše ničím nevyčnívající nápad s jasně daným a předvídatelným dějem i zakončením, kterému absence humoru prostě drasticky chybí… ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

No já věděl proč na to nejít do kina, ale pak jsem si film pořídil a litoval jsem ještě více. Stále nemůžu přijít na chuť Vaughnovi, Jennifer moje exzlatíčko ( jistě jste si všimli, že trošku zhubla ), také nepředvedla nic extrémně úžasného. Alespoň příběh, který trošku naráží na pravdu v tom, že i když to ve vztahu 100% neklape, nemáme se pokoušet chtít po druhém něco, co stejně nejde už jen tak změnit, a pokavad si ho chceme udržet, tak máme raději snášet útrapy, které nám vztah s ním nebo s ní přinášejí, jestliže si myslíme, že útrapy bez něj budou ještě mnohem větší. .... no nějak jsem se do toho zamotal, každopádně oceňuji konec, který není jak ve většině jiných filmech. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Jennifer Aniston a Vince Vaughn získali na Teen Choice Awards cenu za Nejlepší chemii mezi herci. (imro)
  • Ve filmu se objeví rodiče Vince Vaugha, maminka ztvárnila turistku a tatínek otce postavy Jennifer Aniston. (imro)
  • Jedná se o čtvrtou hereckou spolupráci Vince Vaughna a jeho kamaráda, režiséra Jona Favreaua. (Edgerton)

Reklama

Reklama