Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 1

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (180)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animáků loňského roku. Vtipné, nápadité, zábavné. Pátá Doba ledová může jen závidět. Už dlouho jsem se u animáče takhle nezasmál a celkově dobře nebavil, a to jsem myslel, že už mě přestaly bavit úplně...9/10 ()

petokucho 

všechny recenze uživatele

V pohode pozeranie, no na zaradenie sa medzi spickove animaky ma znacne rezervy. Namet filmu sympaticky a originalny, avsak jeho potenical zostal nevyuzity. Vyzor bocianov bol divny, neviem ci americke bociany su ine, ale na slovenske sa moc nepodobali a podla mna mohli posobit ovela sympatickejsie. Holub bol otravny a ani vlci mi vobec nesadli. Najlepsie postavy boli nakoniec ludia, ktori zachranovali situaciu aj celkovy dojem z rozpravky. ()

Reklama

Seti 

všechny recenze uživatele

Je to až k nevíře, ale zrovna nedávno jsem nad podobným námětem (čápi co nosí děti) přemýšlel a co nezjistím? On už tkový film existuje (no nic, tak na svůj hvězdný průlom v uměleckém rybníce si budu muset ještě počkat). A není to film vůbec špatný. Je sice pravdou, že si Storks dost okatě "vypůjčují" od pixarovských Příšerek (a i jinde), ale svojí trochou do mlýna přispívají také a dohromady tvoří mix, který je zábavný a stravitelný pro všechny věkové skupiny. Když nad tím tak přemýšlím, tak mě čápi bavili víc, než jakákýkoliv poslednědobý Pixar. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Kamenem úrazu ani tak není to, že je to o dětech pro děti a rodiny a je to celý ťuťu ňuňu roztomilý. Blbý na tom je ta skutečnost, že to má hodinu a půl a přitom má divák pocit, že to vůbec neutíká. Nemá to spád, po hodině už jsem se díval na hodinky, protože jsem měl pocit, že to trvá věčnost, a přitom ještě 30 minut zbývalo. A to je špatně. Děti se asi nudit nebudou, z těch velkých očí a barevných postaviček budou nejspíš nadšený. Plus dávám hlavně za vtípky s vlkama, to bylo hodně povedený a v rámci filmu to bylo jakýmsi osvěžením. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodová záležitost. Začátek mi přišel až moc přitažený za vlasy, kdy se každá postava snažila být co nejvíc cool. To naštěstí brzo opadlo a i když je to celé plné skřeků, skoků a pitvoření, přebije to povedená akce, slušná animace a veselý příběh. Moc se mi líbí otevření tohoto tématu, už málem umřelo :). Za celek spokojený. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama