Reklama

Reklama

Hodná holka

  • USA The Good Girl (více)
Trailer

Obsahy(1)

Justine (hraje ji slavná Jennifer Anistonová) už dávno není malá holka vyrostla, je vdaná a ráda by založila rodinu. Její manžel Phil ji nade vší pochybnost miluje, ale v posteli jim to spolu nějak nevychází. Jednoho dne se Justine setkává se zajímavým mladým mužem, který jí nabízí šanci uniknout z manželské nudy do zářivého světa emocí a sexu. Jenže z banální milostné aférky se záhy stane posedlost a Justinin život je plný zmatků, lží a podvodů . Dokáže si vybrat mezi spolehlivým manželem a neodolatelným milencem? Je to hodná nebo špatná holka? Film podle scénáře Mikea Whitea natočil režisér Miguel Arteta a Jennifer Anistonová v něm dostala výraznou hereckou příležitost ztělesnit moderní Emmu Bovaryovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Nebyla na přelomu tisíciletí sledovanější herečka než Jennifer Aniston, a i když její "sláva" už dnes pomalu ustupuje, jelikož dnešní generaci chvíli trvá přijít na odkaz Přátel, jsou všechny kousky z doby, které točila paralelně se svojí nejslavnější značkou unikátní... Ať už třeba proto, jak rychle se projekt musel pokaždé zrealizovat, když ho herečka točila vlastně ve svém volnu mezi natáčením Přátel.. Ovšem zrovna Hodná holka je jeden z těch projektů, který kromě toho, že uchovává další obraz její nesmírné krásy, nepřináší tolik zajímavého... Sledujeme příběh upracované manželky, která stojí v životě před krokem založit si rodinu anebo se vrátit o krok zpět a s mladším milencem se vrátit zase na dravý začátek vztahu.. Nejde o největší ukázku ctnostné postavy, ale možná o to by mohla působit zajímavěji.. I když se její postava pro příběh možná až moc dramatizuje a dává narážkám na ukotvení ženy ve vztahu. Nejde o výjimečný kousek, ale hezky divákovi podsouvá vývoj postav, tak aby se jim v rámci příběhu postupně dostávali pod kůži a mohly silněji rezonovat některé obraty. 60% ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston mi vždycky mimo Přátele vadila, tady kupodivu i něco hrála a nelezla mi na nervy. Jake Gyllenhaal sice vypadá, že si odskočil z Donnieho Darka, ale tomu bych odpustila cokoliv. Skutečnou kvězdou je však Cheryl a její šílené hlášky, za které bych možná byla ochotná přidat i další hvězdičku... ()

Reklama

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Podle mě je pravděpodobnost, že by v reálu Anistonka Zavadila o Honzíka Sí Opravdu? je tak malá, že se mě tomu nechcalo věřit. Jinak řeknu příjemné překvapení jakožto nezávislá filmařina, herecky bych řekl velmi dobře podaná. Nálada ospalého rutinního života byla umě vykreslena. Osud postav by se zdál být prvoplánový, ale slušně se to zamotá. V závěru tedy odcházím spokojen. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Kdyby už nic, tak jsem díky Hodné holce zjistila, že Jake Gyllenhaal je fakt roztomilej, a také jsem po shlédnutí filmu napsala svoji první nefalšovaně erotickou báseň. Ale zároveň jsem byla i vcelku zaujata vykresleným pastelovým světem depresivna, ze kterého není úniku, jak film sám v závěru dokazuje. Před happy endy se není kam schovat. ♥ ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si,že hodná holka bude další tuctová komedie s míchaná s prvky romantiky když je tam Jennifer,ale za mě jsem se tedy velmi mýlil.Film mě hodně mile překvapil.Příběh pojednává o Justine,která má ze svého života deprese (úplně jsem se v ní viděl jako by mi četla myšlenky),nebaví jí práce,manžela má za prase a celý její život nesměřuje nikam a je to jen strašný stereotyp bez špetky té jiskry,ale pak se v obchodě kde Justine pracuje jako pokladní objeví nový pracovník-mladý prodavač a zároveň samotář a podivín v jedné osobě.Justine si po chvíli k mladíkovi najde cestu a sblíží se s ním,protože cítí,že on nahlíží na svět stejně a zároveň si navzájem rozumí,ale mladík má ještě větší deprese než Justine...a do toho se ještě připlete kamarád manžela Justine,který ví o jejich vztahu...no a máte o pár zvratu postaráno.Film byl pro mě dobrý hlavně v tom,že jsem se v něm perfektně našel a zároveň nabízel pohled na obyčejný v lecčems nudný stereotyp kde i tak máme čas od času šanci změnit běh událostí a nasměrovat náš další život jinam ,jen jestli všichni máme tu odvahu....Všechny role byly zahrány perfektní a to i ty menší jako například Johna C. Reillyho.Za mě tedy celkově 80 % a čtyři hvězdy. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kdy se Justine (Jennifer Aniston) vrací domů, sledují Phil (John C. Reilly) a Bubba (Tim Blake Nelson) v televizi seriál Happy Tree Friends (od r. 2006). (Avalon820)
  • Film byl natočen za 33 dní. Během jednoho natáčecího tak bylo nafilmováno až 6 scén. (..Lucas..)

Reklama

Reklama