Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Cole se narodil, aby dělal rock. Jeho dlouholetá přítelkyně Emily věří, že díky talentu to dotáhne daleko. Ale on pouze uctívá oltář Bobbyho Beerse, nezapomenutelného frontmana heavy metalové skupiny Steel Dragon. Žije u svých rodičů a tráví dny opravou kopírek. Když však vystoupí na Pennsylvanském srazu uctívačů Steel Dragon, vše zmizí. Chris Cole vystoupí jako Bobby Beers. Ohromí publikum svou perfektní imitací jeho elektrizujících vokálů. Tu noc ho však přátelé z kapely vyhodí a on upadne do deprese. Neočekávaný hovor mu navždy změní život. On, Chris Cole, byl vybrán jako náhrada za Bobbyho Beerse - jako hlavní zpěvák Steel Dragon. Raketově odstartuje mezi hvězdy. Vyroste z nuly až na ikonu rocku. Z pouhého rockového fanouška na rockového boha. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

-Dawe- 

všechny recenze uživatele

Děsně pohodovej film s děsně pohodovou hudbou. Mark Wahlberg odehrál svou roli skvěle a zrovna teď mě nenapadá nikdo, kdo by se do ní hodil víc než on. Jsem rád, že je ve filmu více té dramatické stránky, než té komediální a tím pádem je tato verze filmu lepší, než ta z roku 2008. Jennifer Aniston má ve filmu docela dost prostoru a to je jedině dobře, protože ona je naprosto skvělá. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

hudebník co kopíruje a je v tom dobrej, rozejde se s kapelou která chce tvořit, splní si sen a zpívá s originálem, přicházejí orgie, zklamání, návrat na začátek k vlastní tvorbě. Jedinej problém je hudba, která není nic moc, má takovej pištivej hlas. A jelikož je zde hudební vložka asi tak 50% filmu, tak jako celek nic moc... ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Sex, drogy a rock 'n' roll. To se traduje již dlouhá léta a tady je to zfilmováno. Ač se jedná o fiktivní kapelu, tak příběh je reálný (inspirovaný Robem Halfordem a Judas Priest), protože že je zpěvák vyhozen z kapely a nahrazen mladším, to se v hudebním průmyslu děje. Nemusela by to být rocková kapela, ale pak nevím, jestli bych se na tento snímek díval. K Marku Wahlbergovi nemám výhrady, filmů, kde byl obsazen jsem viděl dost. Anistonka taky není k zahození :-). Jediné co by se v reálu nejspíš nestalo by bylo opuštění koncertu a ten romantický konec. Jinak dobrý a soundtrack rockery potěší ;-). ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek metalu jsem zaplesal.Už jen obsazení filmu-Jason Bonham (Led Zeppelin), Zakk Wylde (Ozzyho dvorní kytarista), který ani nestál za to, aby byl uveden v obsazení!!!!!! Mark Wahlberg, který zahrál svou roli fantasticky a krásná a mladá Jenifer Aniston. Nemůžu ani opomenout nádhernou roli Timothy Spalla, známého jako Červíčka ze série o Harry Potterovi. A nakonec super soundtrack. Jasných pět hvězd. ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Rocker má všetky atribúty kvality, ktoré sa proste musia namiešať do dobrého rockerského naturálneho filmu. Rebelantský feeling, krásne ženské, žhavé gitarové riffy. Hrá v ňom rockera hip-hopový boh, čo je podivná blbosť, no ale hrá ho fakticky skvele. Marky Mark je ako Rocker strašne blbý a fantastické na tom je, že to snáď ani nehrá. Jak to len robí. Wahlberg je proste génius. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (18)

  • Film se odehrává v roce 1985, ale několik písní, které Steel Dragon hrají nebo ve filmu zazní, bylo natočeno až později. (liquido26)
  • Ve snímku si zahraje také několik muzikantů - Jason Bonham (syn zesnulého Johna Bonhama, bubeníka Led Zeppelin), Zakk Wylde (Ozzy Osbourne, Black Lebel Society), Jeff Pilson (Dokken) a Nick Catanase (Black Lebel Society). (liquido26)
  • V hale Cuddyho rezidence je možno vidět vystavěný kostým, který silně připomíná jeden z Halfordových kostýmů. (liquido26)

Reklama

Reklama