Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (922)

forsberg 

všechny recenze uživatele

Clive Owen v opusu pro mrkvičku, Monicu Bellucci, mimino a mraky záporáků. Stejně jako podobná Tank Girl, zůstane asi Sejmi je všechny nepochopeno a nedoceněno, přesto tohle svižné dílko velice doporučuji, už jen pro scénku, kdy Owen tančí mezi kulkami za zvuku skvostné Lemmyho pecky Aces of Spades. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nabijte bouchačky, zakousněte se do mrkví, rozepněte poklopce a rozjeďte to se Smithem. Jenom si dejte pozor ještě na jeden důležitý úkol. Vypněte mozek. Je to otravné, otřepané a mnou téměř nenáviděné spojení, ale tady to jinak nejde. Tak brutálně krkolomnou zápletku jsem totiž asi ještě v akčňáku nenašel. To takový Crank byl přestřelený, lehce ulítlý a tím pádem neskonale příjemný. Shoot 'Em Up je šílené. Většinou sice i zábavné, ale občas bohužel téměř nesnesitelné. Může za to trochu nudná Giamattiho nesmrtelnost, Cliveova nedotknutelnost a hlavně prsící se Monica, která každou svojí mimózní hláškou jenom nutí zarývat nehty do opěradla a modlit se za další mrkev. Když se totiž Owen zle zadívá a začne řádit s libovolnou zbraní, je na co se dívat. Jenom to chtělo nějakou propletenou, důkladnou finální scénu. Takhle si sice budu rád povídat o nějakém tom povedeném záblesku nebo adrenalin zvedající vykecávačce padouch versus hrdina, ale moc dlouho ve mně nic z toho nezůstane. Přestože musím uznat, že čekat právě tady od filmu hodně byla jen a pouze moje chyba. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tento film geniálně demonstruje současný stav středního komerčního proudu hollywoodské rádoby cool moderní kinematografie. Nebál bych se tvrdit, že je v pěkných sračkách. Samé cool hlášky, akce je ještě akčnější, ten největší drsoň je ještě drsnější a sexbomby jsou ještě více sexy (což jediné by snad až zase tak nevadilo). Takže jestli tenhle paskvil měl ať už přímo parodovat, či napodobovat některé slavné filmové milníky let minulých, nepovedlo se. Větší blbost v kině totiž v letošním roce neuvidíte. Nerozumím těm hvězdným jménům, nerozumím neuvěřitelně nepřehledným a špatným akčních scénám, nerozumím celému tomuto břečkoidnímu rádoby stylovému bijáku. Někdy se člověk i zasměje, ale určitě ne v tom správném smyslu. Gigasračka. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle jsem se docela těšil. Podobné akčňáky, které jsou správně ulítlé a zábavné, nikdy neurazí. Tady to ale vyšlo jenom tak z půlky. Nápady a dostatečný nadhled tomu nechybí. Příběh je jedna velká patlanina, ale to tady není podstatné, protože se nebere vůbec vážně. Clive Owen navíc hraje toho killera, kterého jsme v jeho podání chtěli vždycky vidět a je vážně dobrej. Jeho protivníkem je navíc Paul Giamatti, kterej si svou roli náramně užívá a je snad ještě lepší než Owen. A pak je tam ještě Monica Belucci, které to pořád ještě sluší. V hereckém obsazení a ve scénáři problém není. Problém je totiž v režii. Michaelu Davisovi totiž moc nejdou točit akční scény a někdy zabijí veškerý potenciál, který v nich je. Jindy je zase neumí vyždímat na maximum. Zvláště v první půlce jsou ty akční scény dosti nepovedené. A to je u filmu, který je postaven na akci, docela problém. I tak je to ale docela sranda. Hlášky fungujou, docela rychle to uběhne a hraje k tomu pořádnej rockovej soundtrack. Mohlo to bejt ale o dost lepší. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Clive Owen střílí všechny, všude a pořád. A je to nuda. Chápu, že jde o béčko bez jakýchkoliv ambicí, ale to neznamená, že musí scénář vypadat jako když ho někdo spíchnul za jedno odpoledne a za režii se posadí nezkušený šumař, který nedokáže zrežírovat herce ani pořádné akční scény. Ty jsou přirovnávány dokonce k Johnu Wooovi, což beru jako urážku, ve srovnání (a vlastně i bez) s Wooovým baletem jsou přestřelky v Sejmi je všechny absolutně bez nápadu. Herecké výkony: Clive Owen se tváří drsně, Monica Bellucci mluví italsky, když je vyděšená a Paul Giamatti je prostě nezábavný magor. I osmdesát minut je na takovou "akční jízdu" až příliš. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Film bol inšpirovaný legendárnou videohrou "Max Payne" od Rockstar Games. (Real Tom Hardy)
  • Ve scéně na začátku filmu si Smith (Clive Owen) vezme od ženy zbraň Walter PPK a o chvilku déle si jí přebijí, přestože neměl žádný zásobník. (dc125)
  • Clive Owen si ve filmu vyzkoušel 18 zbraní a na akční scény bylo použito 15 galonů falešné krve. (venus)

Reklama

Reklama