Reklama

Reklama

Ako vyšetríte vraždu, keď obeťou ste vy? Nadprirodzený thriller od producentov filmu Šiesty zmysel. Stredoškolák Nick mal život pred sebou, no len do okamihu, keď bol brutálne prepadnutý a jeho telo ukryté v lese v domnení, že je mŕtvy. Uviazol však na pol ceste medzi svetom živých a mŕtvych, ešte nie celkom po smrti, ale neviditeľný pre ostatných živých. Môže len sledovať pátranie svojich blízkych a zúfalo sa snaží kontaktovať ľudí na tejto strane. Netuší, že len hodiny ho delia od definitívneho odchodu na druhý svet... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Guzo 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejný nápad jako je v Awake, jen je Invisible děláno spíše pro teenagery, což mi na jednu stranu vyhovuje, ale na druhou mi v tomhle filmu nesedí víc věcí. Zejména závěr je takový obyčejný, ohraný, všichni už dopředu tuší, jak to dopadne, a to nemam moc rád. Co se týče hlavních rolí, nemám s obsazením nejmenší problém, všichni to zahráli na výbornou.. Každopádně ale The Invisible za zhlédnutí stojí, pokud jste neviděli výše zmiňovaný druhý film, mrkněte nejdřív na tenhle, pak bude možná zážitek z Awake ještě lepší. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Verim tomu, ze pre tych, ktori sami seba povazuju za filmoznalcov ako sa patri, mozu mat s tymto filmom trosku problem. Ale pre mna, laickeho zavislaka na filmoch to nebola az taka hroza. Malo to dej, mladi herci su prekvapivo dobri, fajn atmosfera...Jedinu vytku mam na stopaz a obcas nelogickost deja. Ale inak naozaj prijemny film... ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

No tak mysterióznem to zavánělo jak 14 dní starý tvarůžky, ale že by mě to nějak polechtalo bradavku, to zas ne. Taky když už hlavní záporačku hrála holka, tak to nemusela být jadna z nejhezčích koťat, ale spíš měli najít nějakou s drsným ksichtem. Ale aspoň se na ni dobře kouká, když už ten film je takovej nic moc. No a hlavně mě srala použitá hudba dobrá tak akorát pro nějaký teenagery, prostě čiročirej rádiovej shit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Napínavý film se zajímavým námětem, kde je docela dobře zpracováno to, že osobu nikdo nevidí. Není zde nějaké nucené procházení skrz lidi, je tu zajímavý moment toho, kdy postava si myslí, že svoje okolí ovlivňuje, ale ve skutečnosti se to neděje. Škoda, že se to opakuje až moc často a postupně to ztrácí kouzlo. Goyer ale natočil příjemné středoproudý napínavý film, který si alespoň ten ždibec nad průměr v hodnocení zaslouží. ()

O´Hara 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že takovému filmu dám 5* a hle, stalo se. The Invisible mě naprosto úchvatným stylem vtáhl do sebe, přesto se některým bude film zdát příliš strohý, jednoduchý a bez hereckých ,,hvězd´´ , ale pro mě to znamenalo trochu víc. Lehké flirtování s ,,astrálním vesmírem´´ bylo něco tak nesmělého a neokoukaného, že mě to oslnilo. Navíc celý snímek byl výborně natočen, čili u mně není pochyb - 5. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo převážně v okolí Vancouveru. (Terva)
  • Původní švédský snímek Den Osynlige v roce 2002 natočil Joel Bergvall se Simonem Sandquistem. Dvojice debutovala krátkým filmem Victor (1998), za který byli nominováni na Oscara. (imro)
  • Režisér David S. Goyer začal svoji kariéru scénaři ke klasikám jako je Smrtihlav nebo série Blade, ale když v roce 2004 zrežíroval snímek Blade: Trinity, jeho kariéra nabrala strmý směr dolů. (imro)

Související novinky

Magneto už má režiséra... bohužel

Magneto už má režiséra... bohužel

01.05.2007

Někdy člověk kroutí hlavou, jací packalové dostávají v Hollywoodu velké příležitosti, zatímco třeba takovému Darrenu Aronofskému producenti akorát tak seškrtávají rozpočty a házejí mu pod nohy… (více)

Neviditelný Mars

Neviditelný Mars

17.01.2007

David Goyer, známý scénárista (Blade, Batman začíná), odložil pero a posadil se již potřetí do vyhřáté režisérské židle. Scénář k novému snímku The Invisible mu napsal Mick Davis (Modigliani). Film… (více)

Reklama

Reklama