Reklama

Reklama

Electroma

Trailer

Electroma od Daft Punk je výprava dvou robotů napříč bájně krásnou americkou krajinou za cílem stát se člověkem. Jejich symbolická pouť, která začíná na nekonečné jednoproudé dálnici, vede přes idylické městečko až do vyprahlé pouště, dokazuje již po několikáté vzdor Daft Punk vůči konformismu. Experimentální celovečerní film jedné z nejslavnějších elektronických kapel. Dechberoucí kamera, inovativní technika snímání a zejména urputné hledání lidskosti v dnešní společnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Javad 

všechny recenze uživatele

Mňa tá myšlienka o robotoch, ktorý chcú byť viac „HUMAN“ dostala, a v podaní DAFT PUNK je to hlavne pre ich fanúšikov (medzi ktorých patrím aj ja) vec čo si nesmú nechať ujsť. Výhrady že tam nie je ich hudba sú oprávnené, ale mne to vôbec nevadilo, pretože ELECTROMA to vyvažuje úchvatnými obrazmi a celkovým zvláštnym pôsobením na diváka (na každého samozrejme pôsobí inak, ale ak na vás zapôsobí, tak poriadne). ()

Shamusss 

všechny recenze uživatele

Krásné scenérie, místy ucházející hudba, pěkné detaily. Toť vše. Nevěřím nikomu, že se nenudil. V celém, na sílu umělecky vypoceném jó experimentálním filmu, jsou asi dva okamžiky, kdy jsem byl vytrhnut z letargie. A to je málo. Sotva pro fanoušky Daft Punk, i když jejich hudba ve snímku nezní. Což je možná koneckonců plus. ()

Reklama

Gothar 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi to hodnotí, čakal som niečo viac (som veľký fanúšik Daft Punku), sklamala ma hlavne hudba, ktorá by mohla celý film oživiť. Takto som film so záujom sledoval iba na začiatku a na konci, celý stred bol bohužiaľ nudný. Možno by to chcelo trochu kratšiu stopáž a možno iba nie som stavaný na art filmy :) Nič to však nemení na fakte, že úvod je super a ak som ho pochopil správne, tak aj prezentuje peknú myšlienku. 3* za obsah + 1 za originalitu. ()

Warlukyn 

všechny recenze uživatele

3* jen za to, že je to má nejoblíbenější DJ dvojice. Čekal jsem něco víc než prostě snímek, který sice dává smysl a určitě má svůj náboj a autoři tím chtěli jisto jistě něco ukázat, ale prostě když se člověku z toho ticha zavíraj oči, tak je to hodně špatný. BTW nejsou to housový skladatelé, ale je to electro! ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Daft Punk mám naposlouchané víceméně kompletně a tak jsem si řekl, že hudebně ozkouším své domácí kino. Čekal jsem že, mě subwooferový útok odstěhuje i se sedačkou do vedlejší místnosti, ale víc jsem se mýlit nemohl. Electroma je zkrátka takový komorní art film, byť vizuálně velice povedený, kde hrají hlavní roli dvě robotická alter-ega dua Daft Punk. Jejich hudby se nedočkáte. Příběh je celkem zajímavý, byť na formát celovečerního filmu poměrně banální, ale díky vydařené kameře je pořád na co koukat. Hudebním fajnšmekrům bych ale spíše doporučil jejich Interstellar. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení filmu zabralo 11 dní, většina z nich byla ztrávena v Kalifornii. (melipa)
  • Ve všech predchozích filmech dua Daft Punk se objevuje jejich vlastní hudba, Electroma je ale výjimkou. Všechna hudba, která se ve filmu objeví, je od jiných autorů. (melipa)

Reklama

Reklama