Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zvládnete řídit dolním Chicagem? S páskou na očích! Přitom se starat o dvě vřískající, slintající, nevzhledná mimina, která jsou ještě ke všemu roboti. Vzdát se sexu? Jo přesně tak. To je jen malá ukázka požadavků reverenda Franka, předtím než vám dá požehnání k sňatku... Robin Williams, Mandy Moore a John Krasinski v hlavních rolích povedené komedie o páru, který se hrozně moc chce vzít a o jednom knězi, který se pokouší snížit rozvodovost opravdovou zkouškou ohněm. Zapište se do předsvatební přípravky reverenda Franka. Je to stejná dřina jako výcvikový tábor, ale rozhodně zábavnější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Jandovka 

všechny recenze uživatele

Byla by to fajn oddychová komedie, kdyby ovšem (v duchu amerických přitroublých komedií) nebyla hlavní hrdinka tak neskutečně hloupá a manipulovatelná. U toho jako divák trpím. Vlastně už si asi nepamatuju romantickou komedii, kde by vztah mezi hlavními hrdiny vykazoval aspoň nějaké reálné prvky. Vážně je tak těžké napsat scénář, který nebude stát na tom, že dva neskutečně zamilovaní lidé spolu absolutně neumí komunikovat, lhají si, tají před sebou věci a celkově vlastně jako pár vůbec nefungují? Ach jo. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že mám rád Robina Williamsa, tak toto je asi jeden z jeho najhorších a najmenej vtipných filmov vôbec. Absolútne hrozné postavy, príšerný humor, ktorý miestami pôsobí viac desivo než komicky a situácie, kde človek len pozerá a nechápe, na čo sa vlastne díva. Zúfalý film, ktorý nič nedokáže zachrániť. A keď sa teraz zamýšľam, myslím, že hodnotenie stiahnem na jednu hviezdu. Lebo s výnimkou pár záverečných momentov a relatívne dôveryhodného vzťahu medzi našimi protagonistami je tento film otrasný. ()

Reklama

yakoob 

všechny recenze uživatele

Robin Williams showman...Mandy Moore jsem viděl ve svatebních šatech snad po čtvrté...Natočit to Rich Christiano (Time Changer) tak by to mohl být docela dobrý film na téma předmanželské sexuální čistoty, zásad společného soužití a komunikace mezi mužem a ženou...Tak jsem viděl jenom další důkaz toho, jak svět touží po láskyplném, plném obětování a odevzdanému vztahu...a ruku na srdce!!! Nějak se mu to nedaří...No a když děláte ve filmech z kněze či pastora "poděse", tak se nedivím, že se pak lidé bojí chodit do kostela...Dávám dvě hvězdičky za pár nápadů a hezkých myšlenek, ale jinak okoukamý konec a tak trošku pokřivený pohled na křesťanství vůbec... ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Nakonec dávám tři hvězdy, ale se zavřenýma očima a pytlem cementu na hlavě...je to strašná ztřeštěnost (a bohužel neskutečně snadno předvídatelná, od začátku člověk přesně ví, co vlastně bude následovat) a ten předsvatební test je úplně nehoráznej :) Robin Williams je dobrej jako vždycky, ale hlavní dvojka krasinsky a Mooreová je tragickej. Nemoh jsem jim přijít na chuť. Tak doufam, že se od starýho Williamse ještě nějaký DOBRÝ komedie dočkám.. ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Robin Williams je určitě mou srdeční záležitostí. Jeho kukuč mě dojímá, jako psí pohled. Jen jsem zde čekala trochu více a na druhou stranu trochu méně. Určitě nejde o špatnou komedii, jen mi ale z nějakého důvodu přišlo, že tak trošku násilně tlačili na pilu. Každopádně vyzkoušet snobence, jestli spolu opravdu vydrží vše - to není tak špatný nápad. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Robin Williams si tu už podruhé zahrál kněze. (Rodriguez)

Reklama

Reklama