Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští hasiči Chuck a Larry jsou už od školy ti nejlepší přátelé. Zatímco Chuck nemá vážný vztah a naplno si užívá mládeneckého života, Larry se po smrti manželky sám stará o dvě děti. Larry má kvůli rizikovému zaměstnáni uzavřenou výhodnou životní pojistku, po smrti své ženy však neurčil nového příjemce pojistky, a tak pojišťovna hrozí, že mu pojistku zruší. Larry přemýšlí, že od hasičů odejde, tíží ho myšlenka, že v případě jeho smrti nebude o děti postaráno, pak ale přichází s geniálním řešením. Uzavřou s Chuckem registrované partnerství, a pokud se s ním něco stane, bude Chuckovi vyplacena jeho životní pojistka a Chuck se pak postará o jeho děti. Jak ale přesvědčit vyšetřovatele sociální správy i okolí, že jsou Chuck a Larry homosexuálové? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (419)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

V tomto případě jde h(t)umor dalece přes hranici únosnosti, přesto je pro fanouška Sandlera povinnost. Jelikož bylo dost scén k tupému nekontrolovatelnému zasmání a výběr hudby odpovídal mému vkusu, níž nepudu, ani kdyby byli oba pánové skutečně přihřátí, až by se jim za ušima kouřilo a museli by zasahovat hasiči.☺ ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Může to fungovat když dva dlouholetí nejlepší kamarádi a především heterosexuálové uzavřou registrované partnerství kvůli tomu, aby jeden z nich měl na koho přepsat své životní pojištění? Fungovat to může jako výborná komedie a jako perfektní základ pro gejzír super hlášech a vtipných scének, ale rozhodně to nemůže fungovat jako seriózní fyzický a milostný vztah. Ale protože zde jde o tu komediální část společného soužití Chucka a Larryho, tak je vše v naprostém pořádku a film rozhodně směřuje tím správným směrem a já jsem se u toho opravdu hodně dobře bavil. Na to, že jsem příliš netušil, co od toho mám očekávat, jsem se dokonce bavil přímo královsky, nápad to byl vynikající a není zde prakticky žádné hluché místo, při kterém bych se neměl čemu smát, pokaždé se něco vtipného našlo. Ať už to je bitka ve škole během rodičovského dne (jak se v těchhle situacích může hodit, když člověk umí udělat rozštěp) nebo například svatební obřad v Kanadě, tak pokaždé jsem se hodně bavil. A to je u komedie to hlavní, takže v tomto směru byl účel splněn na sto procent. Adam Sandler byl možná až překvapivě příjemný, Kevin James mě pobavil už v Policajtovi ze sámošky a i tady byl okouzlující, a vůbec všichni herci měli něco do sebe. Tohle je hodně příjemná komedie, která utekla až neuvěřitelně rychle a na kterou budu asi ještě hodně dlouho vzpomínat, a z toho důvodu vyzdvihuji tenhle film do nadprůměru a uděluji čtyři hvězdy. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sandlarovky jsou vždycky zárukou kvality a dobré zábavy. I když mám poslední dobou pocit, že Adam Sandler hraje pořád jednu a tu samou postavu, kterou hází do čím dál podivnějších situací. A samozřejmě k sobě vybírá protějšky na které je slast se dívat (ehm myslím Jessicu Biel ne Kevina Jamese ;). Tentokrát se vrhl do světa gayů a zákona o registrovaném partnerství a vyšla z toho zase prohláškovaná, jemná satira na lidskou povahu. No a na ty se vždycky rád podívám. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Nó, s těma hvězdama váhám, váhám, zasmál jsem se jako to jo, ale asi to bude spíš průměr, takové to hlavní téma je zajímavé, ale jak k němu bylo docíleno, to už na mě působilo celkem podivně. Tedy nejsem znalec amerických reálií, ale to, jak se tu ze svazku kvůli pojistce dělá celkem "tradiční" a hodně špatná věc, tak to ten můj výsledný dojem celkem kazilo. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Komedie s poselstvím o tom, že ať už člověk souloží s kýmkoliv a čímkoliv, není to měřítko hodnoty člověka? Zní to šíleně, a když je v hlavní roli Adam Sandler, tak má člověk jisté obavy, než zapne play. Ale ono to kupodivu bylo docela koukatelné, nebylo to nijak trapné, prostě taková trochu ostřejší, ale ne tupá komedie. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Když se v čase 19:02 jedna s dívek ptá Chucka (Adam Sandler), zda má něco k pití, že má žízeň, můžeme vidět, že z pokoje vychází 5 dívek, ale o pár sekund později, když jsou dívky u lednice, jsou jen 4. V dalším záběru je však zase dívek 5. (DanielW94cz)
  • Knížka, ze které čte Chuck (Adam Sandler) dětem před spaním se jmenuje „The Puppy Who Lost His Way“. Ze stejné knihy čte učitel Billa ve filmu Billy Madison (1995). V obou filmech hraje v hlavní roli Adam Sandler. (don corleone)

Reklama

Reklama