Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektiv Joe Miller se dílem podivné náhody dostane ke klíči, který dokáže otevřít dveře do zvláštního motelového pokoje. Pokoje, který v naší časové rovině neexistuje a ani nikdy neexistoval. Z toho pokoje bylo, kdysi vyneseno asi sto předmětů. Zvláštních předmětů. Nebo přesněji řečeno obyčejných předmětů, ale se zvláštními schopnostmi. Jako třeba právě ten klíč, který Joeovi otevře každé dveře, nebo hřeben, který zastavuje čas, anebo propiska, která vás dokáže usmažit. Ty věci v pokoji nefungují, ale na druhou stranu, alespoň z něj nezmizí, když je do pokoje přinesete. Najdete je vždy na původním místě. Ale věci co tam nepatří, ty zmizí v nenávratnu. Miller má v plánu se klíče zbavit a žít si dál svůj poměrně spokojený život. Jenže se něco stalo a v tom pokoji, něco pro Joea velice důležitého zůstalo. Nebo spíš někdo... V pokoji číslo deset totiž zmizela malá Anna Millerová. Joeova dcera... (3DD!3)

(více)

Recenze (217)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Seriálek přesně pro můj vkus. Má příjemnou stopáž, která se nevleče desítky dílů, hodně tajemna, záhad a okouzlujících předmětů. Jediné co mi maličko nesedělo, bylo obasazení Petera Krause do hlavní role (přijde mi, že se ten člověk pořád lehce usmívá a ono se to přece jenom vždycky nehodí). Jinak kdybych si měla vybrat nějaký předmět, určitě by to byl klíč. Už jen na úklid by byl dokonalý. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Lost room je velmi příjemný miniseriál, jehož látka by jistě vystačila na minimálně 100 dílný seriál a tak je velká škoda, že se konala jen takováhle malá ochutnávka v podobě tří 90 minutových dílů (dohromady 270minut ne 360 jak je zde uvedeno). Peter Krause je příjemný hlavní hrdina, který vystihuje celou psychiku postavy a mladší ze sester Fanningových Elle se k němu skvěle hodí. Potěší i příspěvek Julianny Margulies z ER, která konečně ukazuje, jak může vypadat ušmudlaná myška mimo nemocniční prostředí. Rozhodně je zde potenciál, který doufejme bude časem využit a přetvořen ve výborný seriál. Velkým kladem je atmosféra celé mini série, kterou by mohlo závidět i mnoho celovečerních filmů. ()

Reklama

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Co když existuje nějaké místo, třeba i obyčejný motelový pokoj, které dokáže změnit ten svět, který známe? Detektiv Joe Miller má od takového místa klíč a zjistí, že jsou věci, kterým prostě utéct nejde... vynikající a originální příběh vystřeluje Lost Room hodně vysoko a vynikající herecké výkony tento dojem jen umocňují... pro všechny scifisty a milovníky nadpřirozena asi povinnost. Pro nás, normální konzumenty, jenom příjemné zpestření v seriálovém rybníčku s neuvěřitelnou zápletkou, která ale v půlce trochu pokulhává a dýchá hodně ztěžka... proto čtyři hvězdy. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

The Lost Room má díky nápaditému námětu o tajuplné místnosti č. 10 a mystických předmětech velice slušný rozjezd, avšak vysoká očekávání brzy dostanou menší ťafku za uši, když zjistíme, že celý seriál se točí pouze o vysvobození dcerky hlavního hrdiny z onoho "ztraceného pokoje". Neustálé opakování vět typu "I just need to bring my daughter back" se po chvíli stane otravným klišé, originální a zajímavý seriál jako je The Lost Room by si zaslužil trochu rozvětvenější příběhovou linii. Čtyři hvězdy však nakonec dám, přeci jen šlo o dobrou zábavu s originálními prvky i pár vtipnými momenty (použití karty) v ucházející atmosféře. 7/10 ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Sqělé. Myslím, že něco takového (nového, neokoukaného) tu chybělo! ... Na to, že jde o televizní zpracování to je více než nadprůměrné! Samotný příběh a seznamování s jednotlivými předměty je vymyšleno opravdu brilantně! ... Přiznám se, že ještě dlouho po každém dílu jsem dumal o všech věcech, co jsem viděl, a o tom, co by mohlo přijít! ... Těchto 3x90min by se určitě dalo rozvést do více dílů ba i sérií, ale právě proto, že vše přicházelo tak rychle a nečekaně, to má můj obdiv! ... P.S.: Doufám, že nebude vytvořen pokračující paskvil, který by mohl znehodnotit celou myšlenku THE LOST ROOMu! ;-) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • V první epizodě, kdy Miller opouští svou dceru na psychologické klinice, zazní rozhlasem volání po dr. Sonny Guptovi. Tato postava byla použita i v Kingdom Hospital Stephena Kinga. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama