Reklama

Reklama

Intimní tajemství

  • USA Teeth (více)
Trailer

VOD (1)

Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť. Postupne odhaľuje, že jej ústa nie sú jediným miestom, kde má zuby... Pretože navyše nemá šťastie na mužov, začne svoje telo používať ako zbraň a trestá sexuálnych násilníkov. Príroda zoslala na lascívnych a nečisto zmýšľajúcich chlapov spravodlivý hnev a dokázala im, že zubatá vagína nie je iba mýtom. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tady je naprosto jasně vidět, že tvůrci si jsou opravdu moc dobře vědomi , co to točí za píčovinu, ale to je neodradilo natočit jí fakt kvalitně. Už jen ta vážná "sedící" hudba stojí za zmínku a já jsem prostě při těch hororových tónech, když nebohá dívka listuje učebnicí a hledá obrázek vagíny a pak googlí zubatou vagínu měl záchvaty smíchu. A pevně věřím, že tak to bylo myšleno. No a uhryznutými penisy a idylyckými záběry na město, které zdobí mohutně čadící atomová elektrárna si mě ten film prostě získal. A ten perverzní dědek na konci by měl dostat oscara, protože za těch pár vteřin dokázal ztvárnit naprosto nejperverznějšího důchodce v dějinách. Fakt, Fritzl je proti němu sympaťák. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem jako viděla, když jsem šmejdila bráchovi ve videotéce. Já vím, že se to nemá, protože člověk tak může narazit na věci, který by nikdy neměl vidět. No a právě jsem si jako pustila tenhlecten děsnej film a úplně zděšená jsem ho dokoukala až do konce. Já jsem prostě něžná duše a vůbec se mi to nelíbilo. Je to takové ošklivé a necitlivé a vůbec po všech stránkách nepěkné. Opravdu nevím, jak někdo může točit tak hloupé komedie. Třeba jako "Prcičkám" to jako nešahá ani po kotníky, protože takhle já si zábavu pro mladé nepředstavuju. My mladí se chceme bavit a být veselí a na tomhle filmu mi nepřišlo veselého vůbec nic. Nechápu, proč nám někdo servíruje takový hnus až do domu. No prostě trapas! A teď jdu na dydčinu a budu se snažit na tenhle hnusný film zapomenout. Tak pááá a posílám vám tisíc pusinek :-Xoxoxox ... Ehm, tak tohle by nejspíš napsala moje mladší a hloupější sestra. . . Pokud bych nějakou měl. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý kousek... Není to žádná vytlemená komedie, ani nijak zvlášť temný nebo brutální horor, i když by klidně podle námětu mohl být... Co mě rozhodně potěšilo, byly více než slušné herecké výkony, Jess Weixler je jako Dawn výborná, ale musím uznat, že jako Dawn bych ji rozhodně potkat nechtěl... Je to prostě docela bizarní snímek, trochu v duchu Cronenberga, o neobyčejném dospívání jedné neobyčejné dívky... ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

,,Já vás nekousnu." Pár jsem jich viděl, ale zatím mě žádná nekousla (To musím zaklepat, ale radši né na zuby:-). Musím říct, že na Teeth jsem byl díky námětu velice zvědavý, ale dostal jsem něco jiného než jsem čekal. Rozhodně se nejedná o komediální horor, kde je tolik ukousnutých penisů, že se ani nevejdou na obrazovku. Je to spíše melancholický film, který vypráví o poznání vlastního těla, dospívání a objevení sexuality. Rozhodně nečekejte žádný exploatační nářez jako já, ale i přesto jsem se docela slušně bavil, protože celý film je vizuálně zajímavý a na některé scény jen tak nezapomenu. U Jess Weixler mi ze začátku přišlo, že hrozně přehrává, ale po chvíli jsem si na ni tak nějak zvykl a nakonec se mi líbila. Hodnotím třemi hvězdami, kdyby zubatou ukázali, tak bych možná uvažoval i o čtvrté hvězdě. A ponaučení na závěr: Pánové, holkám z okolí Temelína se vyhněte! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je Mega Shit!! Tenhle film nemá nic s Dočiněním s Komedii natož s Hororem! Horší herecké Obsazení jsem v životě Neviděl! Kde vyhrabali tak Hnusnou Herečku? Já sám ji přeji at má Dental Vagínu, Protože opíchat ji nejspíš nebude chtít Níkdo! Její kamarádi také Pořádní Losseři! Dávám jednu hvězdu za nápad a pár ufiknutých Ptáků! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Počas natáčania úvodnej scény mnoho susedov protestovalo, pretože si mysleli, že sa natáča pornografický film. (Abiosis)
  • Na oficiálnej stránke filmu, pod obrázkom mierne rozvíjajúcej sa ruže s kontúrami nápadne pripomínajúcimi vagínu, sa nachádza zábavný slogan: "Každá ruža má tŕne. Vstup len na vlastné riziko." (Abiosis)
  • Film je natočen nezávisle podle pověsti a dávného mýtu. Tzv „Vagina dentata“, neboli Zubatá / ozubená vagína, je příběh z několika kultur, podle něhož existují ženy, které mají uvnitř vagíny zuby, kterými mohou případnému milenci ukousnout penis. Tyto příběhy byly mnohdy varováním před nebezpečím pohlavního styku s cizí ženou a jejich smysl mohl být i v odrazení od znásilnění. (Nathaniell)

Reklama

Reklama