Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

himor 

všechny recenze uživatele

Každý metalový fanda musí vedieť čo je Metalocalypse!!! Áno priznávam že niektoré diely sa nedali pozerať a už vôbec nie pochopiť, ale zas na druhej strane toľko vecí mi stále lozí v hlave, že zjavne to malo svoj účinok. Duncan Hill´s Coffee Jingle je asi pre mňa najpamätnejšia vec vôbec. Za nápad, hudbu, animáciu a joke-y dávam plných 100% a nech si vraví kto chce čo chce. A tiež kapela Dethklok je pecka!!! To len tak mimochodom! \m/ ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Pre mňa dosť sklamanie. Po komentároch som očakával že to bude niekde medzi 95-100%. Takto je to na nejakých 75%. Čo je dosť. Ale ako fanúšik metalu a drsného čierneho humoru v kreslených seriáloch typu south park, som si myslel, že to bude pre mňa ako stvorené. Nestalo sa. Nechápte ma zle. Seriál ma bavil, nevedel som sa od neho odlepiť. Ale čakal som, že sa pri ňom nasmejem lepšie. Proste to nebolo dostatočne vtipné. Čakal som viac.Keby som mal hodnotiť postavy. Nathan a manažér dethkloku super. Skwisgaar a Pickles sú solídny. Toki a Murderface mi však prišli niekedy až moc debilný a vadili mi. Niekedy mali aj oni dobré vtipy, ale proste často sa stávalo, že mi proste liezli na nervy. Inak nápad spraviť seriál o ultra úspešnej death metalovej kapele, ktorej členovia sú idioti, ktorý sú kombináciou drsného chlapa, temného okultistu a rozmaznanej celebrity typu Paris Hilton, beriem ako geniálny. Len keby to bolo ešte viac vtipné. Má to u mňa 5* istých. PS: po ďalších videniach Dvíham na 85%. Nové diely sú super. A Staré tiež pokiaľ nemá človek prehnané očakávania. ()

Reklama

BluT 

všechny recenze uživatele

Po druhý a začátku třetí série zvyšuju hodnocení na 5*. Metalocalypse je neuvěřitelnej masakr a jsem happy, že něco takovýho může vzniknout. Animace je dost vtipná a propracovaná sama o sobě, všechny charaktery jsou unikátní a navíc dohromady tvořej krutej celek. Nejlepší ale je na tom samotná hudba. Dethalbum (2007) je prostě výborný. P.S. Dimmu Burger :DD ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Brutal...Tohle slovo uslyšíte v seriálu mockrát a taky je proč, spousta vtipných scének s nejrůznějšími narážkami na metal, krev, vnitřnosti, zvracení...Takoví jsou Dethklok. Zpočátku jsem se občas jenom uchechtl, ale nemohl jsem si pomoct a přestat na to celé koukat. No a výsledek? Některé díly jsou prostě bomba, některé tak trochu zaostávají. Kdo nemá rád metal, ať si strhne alespoň hvězdičku, protože to pro něj bude akorát průměrná kreslená bláznivina. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál s povedenou kresbou, výbornou hudbou a zaručenou morbidní zábavou, pokud jste fanoušek hard and heavy, je vaše povinnost vidět tento seriál. Jednu věc bych však přeci jen vytknout měl, bohužel ne každý díl je tak zábavný. Některé díly jsou výborné a plné humoru jiné jsou nudné a vyloženě trapné, ale pořád je to jeden z nejlepších seriálů svého druhu. Bohužel od třetí řady už to jde z kopce a seriál se potápí ke dnu, ale jak říkám, jsou tam i výborné díly. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • Nathan Explosion, zpěvák Dethklok, byl inspirován zpěvákem Cannibal Corpse Georgem "Corpsegrinder" Fisherem. (liquido26)
  • V první epizodě "The Curse of Dethklok" zazní hláška: "ustřelil si hlavu a vytvořil skvělej obal desky" to je narážka na Deada, zpěváka Mayhem, který si vystřelil mozek z hlavy. Jeho mrtvola byla vyfotografována kytaristou Euronymem a použita pro obal bootlegu. (liquido26)

Reklama

Reklama