Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

misterz 

všechny recenze uživatele

Bola to síce scenáristická pohroma v podobe hlúpučkého deja, stupídnych postavičiek a trápnych rečičiek, ktoré dievčatá chrlili z úst s frekvenciou, za ktorú by sa nemusel hanbiť žiaden gejzír v Yellowstonskom národnom parku, avšak pár momentov celkom pobavilo. Vyslovene len pre menšie deti, hlavne pre dievčatá do 10 rokov. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Taký ten sladkastý príbeh pre teenage dievčatá. Silne to zaváňalo nedelním dopoludním a filmami s Olsenkami. Na rozdiel od nich to bolo trošku dospelejšie, hrdinky riešili vážnejšie témy (zbližovanie rodiny) a postavy boli sympatickejšie. K tretej hviezdičke sa prikláňam, pretože mi to celkom ubehlo a nenudil som sa... 50% ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tak moc jsem se nenasmála, ale herecké obsazení v podobě Leighton Meester a Katie Cassidy vůbec nebyla špatná volba. Opět dokáže člověk na takovém "skvostu" předpovědět snad úplně všechno, ale kupodivu mě to celkem i bavilo. Konec jsem si představovala přesně tak, jak by natočen. Nevím, jestli bych do role Grace obsadila právě Selenu, protože se herecky moc neukázala. Pobavila mě Catherine Tate, kterou jsem si oblíbila díky filmu Love and Other Disasters. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Obyčejná pohádka, která není o nic horší ani lepší, než desítky takových podobných filmů. Pro dívky 10 - 15 let ideální, protože mám pocit, že v tomhle věku jsme každá chtěla být slavná, bohatá, obletovaná. Tak si to chvíli zažijou (sebe do téhle skupiny dávno nepočítám) aspoň prostřednictvím tohohle filmu. A v rámci tohohle žánru je to film příjemný. ()

davella 

všechny recenze uživatele

Bohužel celkem obyčejná a ničím nepřekvapující napodobenina Italských prázdnin s Hilary Duff. Jako správná americká romantická komedie má samozřejmě i happy end. Jednu hvězdičku ale dát musím, za lepší obsazení než u Italských prázdnin a docela dobře se na to kouká, protože nad tím nemusíte nijak přemýšlet. A snad jediná emoce co ve vás film vzbouzí je závist a otázka, proč i Vám nespadne takové bohatství a spousta krásných šatů přímo do klína a ještě na dovolené. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama