Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

honajz 

všechny recenze uživatele

Pocit WTF mne neopouštěl po celou dobu filmu. Vše bylo podáno tak zbytečně komplikovaně, až to bylo komplikovanější, než bylo, jen aby něco bylo. ;-) Když pak vezmeme celou historku nekomplikovaně, je hloupá až na půdu. Některé kameramanské efekty jsou skvělé (zvlášť když ho honí s vrtulníkem), ale akce je natočená mimořádně špatně a nezajímavě (nehledě na to, že většina akce rovná se že někdo někam furt běží), stejně tak honičky, a hlavní postava je charismatická asi jako uvaděčka v kině. Měl to hrát ten Roden, co tady má jinak naprosto nijakou roli. Ty skoky v lokacích mi přišly samoúčelné, jako takové si laciné hraní na Bonda (ta stylizace se tam nedá přehlédnout, ale postrádá to půvab a vtip a nadhled původních bondovek). ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Druhá projekce odhalila spoustu nepodarků. Děj se dost vleče, a je dost kostrbatej na svý cestě k rozuzlení. Hlavní hrdina sysel je dost nesympatickej, a dost děsnej herec. Ovšem celkovej casting je našlapanej spoustou známejch tváří. No, a nejhůř dopadla akce. Poprvé asi zapracovalo překvapení, že tam vůbec nějaká je. Ovšem druhá projekce odhalila její úděsnou úroveň. Tohle patří do sekce lehkej podprůměr. 40%. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

Velmi stylový akčnák s ačkovým vizuálem a spoustou nádhernejch zajímavejch lokací (jako je město v nitru ostrova). Od ostatních akčních filmů se navíc liší perfektním scénářem, kterej je napínavej, plnej zvratů a překvapí. Jak by také ne, když je podle jednoho z klenotů francouzské komixové tvorby. Jenom karel uz by si zaslouzil nejakou jinou roli nez Ruského boháče či mafiána. Je vidět že současná francouzká kinematografie umí když chce. ()

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Pri natáčaní síce behala realita po opačnej strane Zeme, avšak snímok ako taký je veľmi zručne natočený. Zápletka nie je najhoršia, možno len priveľa konšpirácie na môj vkus. V zhrnutí ide o nadpriemerný thriller s vynikajúcou kamerou, kde nájdete momenty skvelé (súboj na streche) i vyložene trapné (vysvetľovanie členom správnej rady nadnárodného koncernu čo sú to akcie na doručiteľa). Našťastie svetlé momenty svojou kvalitou zatienia nelogickosti, a tak hodnotím 3,5*. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Largo Winch to neměl jako adoptovaný synek jednoduché. Dokonce se zapletl i do obchodu s drogami a poté, co chtěl převzít multimiliardářskou společnost svého nevlastního otce, ocitne se ve velkých potížích. Vše začíná pozvolně a zdá se, že už není návratu. Ale Largo Winch je nepřemožitelný! Většina příběhu je postavena na budování charakteru a vývoje postavy s několika flashbacky. Úhlavní nepřítel je poměrně dobře utajen a s přibývajícím koncem napětí úměrně stoupá. Musím se však zmínit o nevyužitém potenciálu, který z LW přímo sálá a myslím si, že si i přímo "volá" po větším množství akčních pasáží. Škoda, ale i tak se jedná o podařený francouzák... :-) 73% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Tomer Sisley zvládol väčšinu kaskadérskych scén sám. Dokonca sa kvôli filmu začal učiť po srbsky. (m.a.t.o.)
  • Scény z Hong Kongu boli natočené bez oficiálneho povolenia, iba s malým štábom, ktorý si musel dávať pozor na miestnu políciu. (m.a.t.o.)
  • Film je založený hlavne na prvých dvoch dieloch rovnomennej komiksovej série. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama