Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

Hyger odpad!

všechny recenze uživatele

Já bych Kryse Andžela zase tolik nezatracoval. Někdo třeba věří v Boha, druhý v Alláha, jiný zase tomu, že Krys je opravdu mág. Podle mne je to spíše zakladatel sand-metalu (na konci tam ukazuje ty svoje svaly na poušti a řve bláboly). Jo, a oficiální text distributora o jeho "kouzlech" mluví za vše: Toto je sestřih těch nejbláznivějších a nejneuvěřitelnějších momentů. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Dobrý den, mé jméno zní Krisps Enžl a dnes vám ukážu kouzlo střihu, kamerové efekty a magicky přehrávající diváky. Vše s mým krásným účesem a samoždřejmě tu bude i metal! Po reklamní přestávce uvidíte více kaskadérských kousků sestřihaných, aby to vypadalo, že jde navíc o magii a potom se díky mému magickému egu nechám uhodit bleskem. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Criss Angel umí, ale stále tomu nevěřím.. Člověk co odchytává na ulici ,,náhodné,, lidi.. přelétává z budovy na budovu, levituje atd.. jako sorry, ale na to nenaletím.. Copperfield to je alespoň Pan kouzelník co měl svoji úroveň.. I tak dávám 2z5 což si zase jako zaslouží ne že ne, ač se mi postupně tento ,,magič,, přejídá víc a víc.. ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Polonahý metalista, který má řetězy provlečené snad i v nose, udělá nějaký trik, kucí ze střižny to nasekají na několik desítek krátkých a nepřehledných záběrů, komparzistům (vlastně náhodným kolemjdoucím) popadají čelisti a následuje nepřetržité vřeštění fanynek, zatímco se mladý kouzelník obnažuje. --- Mně je pořád sympatičtější Houdini než Jackass. ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Doufám,že všichni chápou,že tu nejde o žádná kouzla ale podplacené komparzisty a počítačové triky (i když podle komentářů zjevně ne).Každopádně já toho pozéra,co neustále nezapomíná koukat do kamery "tajemným"pohledem a připomínat,jaký je mág,nemůžu ani cítit.Nezlobte se na mě,ale čtyři,pět hvězdiček?To je demence.PS:Onen mág ani netuší,že krev není růžová,hm.Tohle se fakt může líbit vážně jen úplným ekzotům (a to se na mě nezlobte,ale doporučuji vám zajít si na psychiatrii) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama