Reklama

Reklama

Lovec pokladů Ben Finnegan touží najít poklad zvaný Královnino věno, který se potopil společně se španělskou lodí Aurelia. Zatím se však potýká s finanční tísní, která je stále horší. Dluží peníze gangsterovi přezdívanému Velký Králík. Navíc nestihne rozvodové stání a přijde nejen o manželku Tess, ale také o zbytek skromného majetku. Finn využije náhody, která mu do cesty přivedla milionáře Nigela Honeycutta, pro něhož pracuje Tess jako stevardka. Díky záchraně klobouku jeho dcery se dostane na jeho jachtu a milionáře natolik zaujme, že získá jeho pomoc při hledání pokladu. Ukáže se však, že není jediný, kdo po něm pátrá. Při honbě za pokladem jde o život a Finn se musí rozhodnout, jestli je pro něj přednější poklad, nebo Tess. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (283)

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto jednoduchá dobrodružná komedie postavená na typickým příběhu o hledání pokladu dvěma stranami, z nichž jedna je tzv. hodná a druhá tzv. zlá, ale s tim se počítalo a když se v tom člověk nebude moc šťourat, tak to prostě pobaví a to hodně, sice ze začátku převládá spíš trapnost nad zábavností, ale jakmile se to trošku rozjede, tak to je výborná oddychová zábava s tu a tam zajímavou a napínavou akční scénou. Škoda jen, že je mírně přemrštěná délka, stačilo by 90 minut, ale já sem stejně spokojenej a Kate Hudson to v plavkách sluší. 3,5* ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém Matthew McConaugheyho pořád někdo mlátí do hlavy a není to zábavné? Kde se stala chyba? Už chybí jen prdící lachtani. Další neromatická, nekomediální óda Andy Tennanta - režiséra, který svými posledními kousky poslal žánra do horoucích pekel. Další film za trest zasluhující nálepku Never More. Kate Hudson a Matthew McConaughey spolu v jednom filmu? Kdykoliv, ale ne v Bláznově zlatu! To mě raději sejměte hadrem. ()

Reklama

animaxis 

všechny recenze uživatele

Asi nejnudnější film jaký jsem viděl. Nápad nic moc, ale pořád nějaký je. A i když to podle trailerů vypadalo, že si s tím řežisér dá práci, tak se nestalo. Herecky tu hraje dobře snad jen McConaughey a ani ten tentokrát nic moc. Od ostatních radši nic nečekejte. Dej se hrozně vleče a nechápu jak to mohlo někoho bavit. Kdybych dal odpad bych bych krutý, ale jedna hvězdička je myslím dostačující. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Řeknu to jazykem blonďatých (obarvených) puberťaček: ,,Matthew je prostě úúplně boží, je upa upa moc mrtě sexýýýý, já ho lavuju!!''. Neboli Matthew vypadá stále dobře... Ale k filmu. Náměť je jednoduchý, stejně jako scénář, na který si ale nemůžu stěžovat. Výběr herců: hlavní by ještě celkem ušli a gangsteři jsou velmi ubozí a vůbec se jich nebojím. Což je asi špatně. Hudba: tam nějaká byla? Ale teď k celkovému dojmu. Mě se to velmi líbilo. Můžete o tom diskutovat, můžete se mnou vést spory a můžete se mnou nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat....! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Letní kino někde blízko moře/pláže, pohodlný posez, dobrota po boku a nějaký ten exotický drink v ruce a možná potom si Bláznovo zlato užijete maximálně. Ovšem v relativně studeném mírném pásmu působí tento počin věru nezajímavě a klišovitě. Tennant zaujme diváka za celý film režijně tak dvakrát, třikrát. Povedených vtipů tam pár je, ovšem celé to vypadá šíleně okoukaně a ohraně. Dvakrát tomu nepomůže ani fakt, že McConaughey má větší hrudník než Kate Hudson. Není to úplně hloupé a pokud člověk čeká nižší střední třídu zábavy, dostane se mu přesně to. Jednoduchá letní jednohubka. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Přestože film vydělal celosvětově slušnou sumu dolarů, do mnoha států se dostal bez kinodistribuce. (Rodriguez)
  • Postava "Moe Fitche" byla inspirována hledačem pokladů Melem Fisherem. (Pethushka)

Reklama

Reklama