Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokojný a šťastný život Sama Phelana (Chris Hemsworth) a jeho ženy Leslie (Victoria Profeta) sa zmení po tom, ako vstúpi do ich životov tajomný Pyke Kubic (Sean Bean). Ten ich vtiahne do búrlivých a dramatických situácii v uliciach Chicaga. Každým krokom sa manželský pár zamotáva viac a viac do špirály podvodov a násilia... a to všetko v mene peňazí. (tEnCo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Fr 

všechny recenze uživatele

Když dojde na peníze – nedá se věřit nikomu..... Když vám z nebe spadne na auto kufr plnej prachů, může z toho bejt příběh plnej ponaučení. Sled událostí doprovázející příchod chlápka, kterého slušní lidé (většinou) nepotkávají je zajímavej. S.Bean ve mě vzbuzuje emoce a přeju mu to jediné.... Škoda, že je to pak i trochu nuda... Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nevím co (neu)dělat, když mi na auto spadne kufr plnej prachů. 2.) Chci si procvičit matematiku. 3.) Proč nemám nikdy nikomu věřit – když jde o prachy? PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak u tohoto filmu kde se příběh točí okolo jedné obyčejné dvojice,která náhodou přišla k balíku peněz z bankovní loupeže a následně je chce bratr toho zločince se mi otevírala kudla v kapse,protože to jak Sean Bean zametá s touto dvojicí bych dlouho nevydržel a mít na dosah šest set tisíc dolarů tak ho majznu první fošnou a jdu,ale to by pak zřejmě bylo o půl stopáže méně.Takže za mě celkově 65% a tři hvězdy.P.S. kéž by se tohle jednou stalo mě.... ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jo, každej filmožrout ví, jak naložit s náhodně nalezenejma prachama. A teď zrovna nemyslim něco na způsob "poctivě je vrátím". Jenže co chcete od průměrnýho americký páru. A tak není divu, že se pár dní po šťastnym zbohatnutí o peníze hlásí jejich majitel, kterej je naneštěstí pro oba manželé pedant vybavenej kalkulačkou místo mozku. Čekal jsem teda něco úplně jinýho a autor obsahu by se měl fakt nejdřív podívat na to, o čem píše. Ale zklamanej jsem rozhodně nebyl. Tenhle komediální thriller mi roztáhnul ksicht do úsměvu prakticky na celou stopáž a jinýho finančního poradce než Seana Beana už od dneška nechci. 85% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No koukám, že verbal se v tom nějak zhlédnul... No ono to ze začátku nebylo úplně špatný. Říkal jsem si, že je to celkem zajímavá situace kterou prochází hlavní hrdinové a taky jsem přemýšlel jak bych se zachoval sám. Nicméně ty pozdější pokusy o hroznou coolovost a originalitu už mi pak celkem slušně lezli na nervy.40% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když si popelář vezme servírku, dá se s úspěchem předpokládat, že nebudou doma po večerech rozbíjet atom ani rozebírat antické filosofy. A svoji bezbřehou sociální inteligenci dokonale uplatní zejména v případě, kdy jim z ničeho nic přistane na autě kufřík s půlmiliónem v malých, neoznačených bankovkách! Okamžitě rozpoutají nákupní armagedon a jsou strašně udiveni, že jim záhy zaklepe na dveře neprávoplatný majitel, fešácký krimoš s charismatem Šóna Fazolky a tahem na branku berního úředníka, větřicího defraudaci. Naši milí dva tupci pak zarputile udělají vše, co se jim řekne. A Sean jen potvrdil, že měl být Bean, Sean Bean!! Ale to by někdo musel odcraiglovat Daniela.***** PS: Miluju, když obsahy k filmům píše někdo, kdo snad neviděl ani jejich plakát a otrocky přepapouškuje text z IMDB, kde to nějaký chytrý fellowcitizen rovněž naprosto věrně trefil!!! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama