Reklama

Reklama

Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) měla plán: mít dobré známky na střední, aby získala stipendium na univerzitě. Teď když konečně školy absolvovala, nastal čas najít si senzační loftový byt a získat vysněnou práci v nejlepším vydavatelsví ve městě. Jenže když jí úhlavní sokyně z vysoké vyfoukne práci před nosem, je Ryden nucena přestěhovat se zpátky domů. Tam se musí potýkat se svou excentrickou rodinou - tvrdohlavým otcem, přehnaně šetrnou matkou, politicky nekorektní babičkou a potrhlým mladším bratrem. Hromada dopisů s negativní odpovědí na žádost o práci utěšeně narůstá a Ryden začíná mít pocit, že se její život zastavil. Jediné, co jí drží nad vodou, je nejlepší kamarád Adam (Zach Gilford) a sexy soused David. Jenže to ke štěstí a úspěšné budoucnosti rozhodně nestačí, možná nastal čas vymyslet plán nový… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Olík 

všechny recenze uživatele

Škola úspěšně u konce a co dál????? Návrat do rodinného hnízda, hledání zaměstnání, problémy se vztahy - nezáživná hrana mezi puberťáckou komedii a dospělým dramatem se srdcervoucím happy endem. Alexis Bledel je synonymem sympatičnosti, ale to k utáhnutí celého filmu bohužel nestačí. Šokem pro mě byl návrat ztraceného syna Michaela Keatona - několik let jsem ho neregistroval, ale takovou roli si myslím nezaslouží :( ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Pekná Alexis Bledel konečne niekde zahviedzil ako hlavná postava..jej debut sa úprimne vydaril cekom dobre...absolútne nezáväzná zábava, schéma je u týchto filmov takmer identická..ale tu je Michael "Batman" Keaton...nápad s truhlou na preteky bol originálny..celkovo je to zábavná oddychová romantická komédia ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Možná "malinko" přeháním s hodnocením, avšak oslovilo mě to :-) Dokázal jsem se totiž vcítit jak do půvabné Alexis (zvažuju zrovna, zda prodloužit školu či jít do práce), tak i do jejího borce, který kouká, jak jí zahraniční princ svádí pryč, zanedbané dítko vyžadující pozornost... Je tam tolik "znaků" z mého nynějšího života (jistě, klasiky, ale přeci), že to není možné :-) Líbilo se mi to, oslovilo mě to, užil jsem si to. K filmu: Alexis hraje úžasnou roli (od Gilmorek ji prostě zbožňuji), příběh je jinak uměle směrován, aby přímo vycházel s jejími pocity. Což je trochu škoda, protože se dá -velmi lehce- předpovědět vývoj děje, reakce lidí a další. Už jsem se zmínil o tom, že tam bylo pár opravdu vtipných (a i trapných) scén v podání Jacka Frosta (popř. Beetlejuice) :-) Za mě krásných 75% a doufám, že si hledání práce užiji stejně jako ona. ()

Evandulik 

všechny recenze uživatele

Nejdem sa rozložiť z nebíčkovo modrých očí Alexis Bledel. Neprirovnala by som film k jednohubke, ale k priemernému koláču. Polku zjete večer a polku si odložíte do chladničky na zajtra. Lenže tá nezjedená časť je na ďalší deň poriadne nechutná. Koláč má kvalitné a chutné ingrediencie, hlavne pre ženské publikum (postava Adama alebo Davida ♥). Na prvé zahryznutie je veľmi chutný, podľa vašich predstáv. Bohužiaľ, ďalšie sústa už nie sú také lahodné. S príchodom Rydeninho otca a pošahanej famílie sa mi začína zdvíhať žalúdok. Od filmu o absolventke sa stala sprostá rodinná (akože) komédia. Z masla sa stal margarín. Fuj. Kuchár na nás chcel asi ušetriť, nemal to robiť. ()

mzop 

všechny recenze uživatele

Bože, to byla blbost! Čekala jsem teda mnohem víc a za neuvěřitelně neuvěřitelnej konec nemůžu dát víc než jednu hvězdičku. O tu se zasloužila hlavní představitelka a Michael Keaton. Víc si film nezaslouží. Co by stálo za pokus, by byla propracovaná komedie o problematice shánění práce absolventy, o pohledu jich i druhé strany (zaměstnavatele). Ale nic idealistického a romantického, na takovýto film realisticky a do hloubky zpracovaný bych se podívala moc ráda. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa od 10. decembra 2007 do 14. februára 2008 v Los Angeles a Malibu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama