Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Najlepší diel od dvojky. Jednotka super, dvojka jak by smed, trojka stráca dych a 4 je fakt slabá, v 5 nastáva posun do predu a 6? Je to fakt husté. K filmu som sa dostal náhodou a očakával som ten najhorší odpad. A ten sa mi v podstate nedostal. Ako námet nie je ničím nový. Ale tvorcovia hodne pritvrdili takže film rozhodne pobaví. najprv ale musíte film akceptovať taký aký je. Plno nahoty (a tým myslím naozaj plno), nechutné vtipy, trápne vtipy, vydarené vtipy. Niektoré nápady bojujú prooti otrepanosti tak, že sú dotiahnuté do extrému. Beta House je proste nasprostejšia, najúchylnejšia, ale zároveň najlepšia teen komédia svojej doby. Musím sa prikloniť k názorom, že film má cenu, keď sa pozerá, s kamošmi a pivom v ruke a pivami v bruchu. Som zvedavý, čo nám prinesie 7:-) ()

Silence 

všechny recenze uživatele

Suverénní jednohvězdičkový film chrlící na nebohého diváka v mnoha záběrech naprosto všechny tělní tekutiny... tedy, všechny kromě krve. Je to neskonale pitomé, hloupé, imbecilní, nechutné... ale také tak neuvěřitelně zvráceně zábavné! Ani se nějak nestydím, že mi Beta House přirostl k srdci, jako ztřeštěná guilty pleasure s několika výbornými hláškami a odkazy a s hustotou nahých těl na centimetr filmového pásu tak velkou, že umístění vysoko v tématicky zaměřených žebříčcích je jistotou... P.S.: Nepodceňujte šprty! :) ()

Reklama

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Musím dodat, že všechny díly od trojky ( kdy Stifler byl Seann William Scott, a ne jeno bratranci z druhého a ze třetího kolena ) jsou trapné. Tento poslední sice méně než předchozí, ale podle mě si titul "American pie" nezaslouží stejně jako 4 a 5. Nicméně kdyby tam nebyli některé nechutné scény ( ano, nemusím vidět jak na sebe lidé zvracejí ) a film nabral trochu zdravého humoru, tak to nemusí být špatná podívaná. Ono se na to dá dívat i teď, člověk se i zasměje ( Wesley je borec ... :-), ale už to není můj šálek čaje... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Andrew Waller natocil celkom sympaticku komediu s nazvom Americky Kolac prezentuje Betu House. Tak oproti nahej Mili je toto trochu nadpriemerna zabava, ktora dobre odsypa a divak sa rozhodne nudit nebude /ryhanicovy suboj nemal chybu/. A naviac, je tu dostatocne mnozstvo sporo odetych sexic, co povazujem tiez za plus. Hlavni herci /hlavne sympatak Steve Talley/ hraju obstojne. A chvalim aj ten fuckt, ze US styl humoru sa po dlhom case opat priblizil Europe, takze smiat sa divak bude. Cize slusna zabava : 76 % ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Povrchné aspekty teenegerského filmu ako divoké párty plné nahých žien, alkoholu tečúceho potokom a nezabudnuteľných momentov, večné trápne okamihy, ale aj sympatickí hrdinovia sú dodržané, samozrejme, pohybujeme sa v plytkých vodách, kde má ten najhlbší charakter rozmery stokrát videného milého, správneho sympaťáka, no škoda, že humoru nebolo viac, tento je zásadne len prvoplánový a na každý vtip zabúdate s ďalším glgom piva, s ktorým je tento film jednoznačne omnoho lepší. Minulá časť mala nejaký, ako tak hodnotný cieľ od začiatku, tu niečo také chýba, len táto rivalita sa snaží mať väčšie rozmery než tá minulá, no súperi nebudia ani rešpekt, ani pobavenie, ani odpor. Všetko sa deje neuveriteľne povrchne rýchlo, kde všetko, čo mohlo byť trochu vážne a trochu viesť dej, je zabité nejakým nepodareným vtipom. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích čeká na diváka bonusová scéna. (Skarface)
  • Eugene Levy (Noah Levenstein) je jediný herec, který se objevil ve všech dosavadních dílech této filmové série. (TheSantiago)

Reklama

Reklama